JESENJI ŠAMPION OSTAJE BEZ SVOJE UDARNE IGLE: Ozbiljna ponuda je stigla - sledi selidba u južnu Aziju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj šestomesečne bajke...

JESENJI ŠAMPION OSTAJE BEZ SVOJE UDARNE IGLE: Ozbiljna ponuda je stigla - sledi selidba u južnu Aziju!

Foto: Starsport

Prethodnog leta, nakon punih 12 godina vratio se u klub i bio jedan od ključnih fudbalera u više nego uspešnoj polusezoni.

 

Fudbaleri OFK Beograda prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na liderskoj poziciji sa čak 17 bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce Inđiju Toyo Tires i leskovačku GFK Dubočicu i već sada se može sa sigurnošću govoriti da će "romantičari" od jeseni 2024. godine biti deo srpske klupske fudbalske elite.

Jedan od onih koji su obeležili prethodni period svakako je Saša Marković koji je nakon više od jedne decenije ponovo obukao opremu plavo-bele boje i tokom jeseni je zabeležio 17 nastupa i bio strelac osam pogodaka.

I pored velike bodovne prednosti, čini se da će OFK Beograd u nastavak takmičenja ući osetno oslabljen. Već je obelodanjen odlazak sjajnog golgetera Aleksandra Kahvića koji će narednih šest meseci provesti u redovima pančevačkog superligaša, a veliki su izgledi i da Marković napusti staru Karaburmu.

Kako se nezvanično saznaje, interesovanje za tridesetdvogodišnjeg fudbalera pokazao je klub iz Indije koji je uputio finansijski primamljivu ponudu kako bi sjajnog fudbalera privoleo da se otisne u ovu za nas fudbalski egzotičnu zemlju. Takođe treba napomenuti da se za sada na pominje ime kluba.

Foto: Starsport

Drugu mladost je doživeo na staroj Karaburmi - Saša Marković

 

- Saša Marković:

Datum rođenja: 13. maj 1991. godine

Mesto rođenja: Brus

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), OFK Beograd U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Partizan (Beograd), Kordoba (Španija), Apolon Limasol (Kipar), Olimpijakos Nikozija (Kipar), Mladost GAT (Novi Sad)

Reprezentativna karijera: Srbija U-19 (2 ut,), Srbija U-21 (13. ut. / 3 gol.)

Ostaje da se vidi da li će do realizacije transfera i doći i da li će trener Simo Krunić uoči nastavka takmičenja ostati bez još jedne važne karike u svom timu.

Podsetićemo samo da če OFK Beograd u prolećnoj premijeri 24. februara naredne godine gostovati fenjerašu RFK Novom Sadu 1921.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading