OVA LEPOTICA JE ŽENA NIKOLE KOJA: Svi padaju pred njenom pojavom, znate je iz SPOTA Zdravka Čolića (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

20.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda kao milion dolara!

OVA LEPOTICA JE ŽENA NIKOLE KOJA: Svi padaju pred njenom pojavom, znate je iz SPOTA Zdravka Čolića (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Kojo, jedan od najuspešnijih glumaca na prostoru bivše Jugoslavije, poznat je po tome što veoma pažljivo čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Iako je javna ličnost, Kojo uspešno održava tajnu o svojoj porodici, te se o njegovoj supruzi i troje dece malo zna.

Naime, Nikola je već 15 godina u braku sa suprugom Aleksandrom, koja je ranije bila aktivna u svetu modelinga. Iako je javnost primetila Aleksandru u spotu Zdravka Čolića "Moja draga", ona se retko pojavljuje u javnosti. Par je imao skromno venčanje u Beogradu septembra 2007. godine, nakon što su bili u vezi osam meseci. Iako je Kojo javna ličnost, njihov brak je ostao van fokusa javnosti, a oni zajedno žive u skladu i harmoniji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra, žena Nikole Koja u spotu Zdravka Čolića

Iako je popularan i često angažovan na poslovnim projektima, Nikola Kojo je uspeo da pronađe mir daleko od gradske vreve. Njegova porodica uživa u životu van Beograda, a njihov dom je mesto gde glumac pronalazi inspiraciju i spokoj.

Kojo je istakao da mu je privatnost veoma važna, te da je svestan koliko je izazovno održati balans između javnog i privatnog života. Upornost u očuvanju intimnosti porodice je ono što čini Nikolu Koju posebnim, kako na filmu, tako i u stvarnom životu.

Republika

Foto: ATA Images

Glumac Nikola Kojo

Inače, ponosni su roditelji ćerke Ane i dveju bliznakinja koje su dobili 2013. godine, a trude se da svoju decu nauče šta su prave vrednosti.

- Sigurno da strahujem, kao i svi, od neke neizvesnosti koju nosi ovaj kapitalizam u kojima neki stare, a neki rastu. Generalno, teška su vremena, tako da čovek zaista ima puno razloga za brigu. S druge strane, treba se radovati životu, treba decu učiti da se ne plaše ničega. Tačna je ona stara izreka: "Što veća deca, veći problemi". To je najveća i najodgovornija uloga u životu. Čovek jednostavno u toj bezuslovnoj ljubavi mora da voli i poštuje decu više od sebe. To je nekako prirodno - rekao je Kojo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading