POSLE OVOGA SVE JE JASNO: Rada Manojlović otkrila zbog čega je PUKLA TIKVA sa Harisom!

Autor:

Zabava

13.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odlučila da stavi tačku na spekulacije!

POSLE OVOGA SVE JE JASNO: Rada Manojlović otkrila zbog čega je PUKLA TIKVA sa Harisom!

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović i Haris Berković su bili jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni, ali njihova veza je završena raskidom umesto venčanjem. Razlog raskida se spekulisao da je uzrok tome bila Harisova porodica koja navodno nije prihvatala pevačicu, kao i prisustvo treće osobe u njihovoj vezi. Međutim, Rada je rešila da prekine ćutanje i otkrila da raskid nije bio posledica treće osobe, već da je do njega došlo zbog neverstva jednog od njih dvoje.

- Ova poslednja veza jedino nije pukla zbog treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a imam partnera u tom momentu, to je već prevara i ja volim da budem fer igrač i zato odmah prekidam. Čim sam ja pomislila na drugoga, znači da u mojoj trenutnoj vezi nešto nije okej. Inače, muškarci su uvek za mir, ali ja nisam, ja ne volim mir nikako - rekla je Rada Manojlović za Star i tako demantovala priče da su Haris i ona jedno drugo varali.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Pored toga, otkriveno je da je Rada bila u tajnoj vezi s Momirom Gajićem pre nego što je raskinula sa Milanom Stankovićem, ali je kasnije raskinula i s Momirovom zbog ljubavi prema Harisu.

- Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom - rekao je posle raskida Radin bivši dečko, dok je Manojlovićeva otkrila da je Momirova sestra nikada nije prihvatila upravo zbog toga što je pevačica.

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - otkrila je tada Rada za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading