PEJOVIĆ ISPALIO MILIĆA VUKAŠINOVIĆA?! Ponudio rokeru pomoć, pa ZBRISAO: Izbegava pozive, lakše bi mi dao BUBREG, nego pare (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Milić Vukašinović otkrio šok detalje o Acu Pejoviću, neće više da mu se javi!

PEJOVIĆ ISPALIO MILIĆA VUKAŠINOVIĆA?! Ponudio rokeru pomoć, pa ZBRISAO: Izbegava pozive, lakše bi mi dao BUBREG, nego pare (FOTO)

Foto: ATA Images, YouTube/Printscreen

Proslavljeni muzičar Milić Vukašinović (73) se već neko vreme suočava sa zdravstvenim izazovima, zbog čega je već nekoliko puta hospitalizovan. U tim teškim trenucima, kako je otkrio nekadašnji frontmen jugoslovenske rok grupe "Vatreni poljubac", pevač Aco Pejović ponudio mu je pomoć, iako se nikada pre toga nisu sreli. Međutim, kako sada kaže, kada mu je zatražio finasijsku podršku, folkeru se gubi svaki trag.

Naime, Milić je istakao da je Pejović, čije ljudske vrednosti i poštovanje kolega iz muzičke branše izdvaja, bio spreman da pruži podršku na svaki mogući način, ali da sada navodno izbegava njegove pozive i poruke.

- Evo kako to izgleda kad se veliki Aco Pejović ponudi da pomogne ''šta god treba'', pa kad sam mu spomenuo finansijsku pomoć, niti se više javlja, niti odgovara na poruke, kao da sam mu tražio bubreg da mi da, a i bubreg bi lakše podneo, nego da skida pare s gomile - otkrio je Milić na svom profilu na duruštvenoj mreži X (nekadašnjem Tviteru).

Republika

Foto: printscreen

Milić Vukašinović twitter

Podsećenja radi, roker Milić Vukašinović je poslednjih par meseci preživeo pravu agoniju, imao je operaciju noge, a zatim i srčani udar, a njemu i njegovoj ženi Suzani je u najtežim danima u pomoć pritekao pevač Aco Pejović.

- Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem ukliučujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevač i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli. Čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dve pesme da čuje i to je sve. Taj čovek je, kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović - poručio je roker na Fejsbuku pre samo nekoliko meseci, a sad je, po svemu sudeći, totalno promenio ploču.

Republika

Foto: ATA Images

Aco Pejović i Milić Vukašinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading