"DA OTAC GURNE DETE U RUKE UBICA..." Radu Manojlović duboko potresla stravična sudbina male Vanje!

Autor:

Zabava

05.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasiola na Tviteru povodom stravičnog zločina koji je potresao region!

"DA OTAC GURNE DETE U RUKE UBICA..." Radu Manojlović duboko potresla stravična sudbina male Vanje!

Foto: Aleksandar Nalbantjan, Facebook

Popularnu pevačicu Radu Manojlović je duboko potreslo ubistvo četrnaestogodišnjakinje Vanje Gorčevske. Poslednja infromacija je da se za njenu otmicu i ubistvo sumnjiči pet osoba, među kojima je i njen otac Aleksandar. Njemu je, kao i još trojici osumnjičenih, određen pritvor od 48 sati. Za glavnim osumnjičenim Ljupčom Palevskim Palčom i dalje se traga, a pevačica je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter kometarisala ovaj zločin.

- Da otac gurne dete u ruke omičara i ubica... Ovo je tragedija za sve nas, a najviše za njen mladi i bezgrešan život. Počivaj u miru, draga Vanja. Ja ovo ne mogu da verujem, u najgorim filmovima nisam videla, ne mogu ni da zamislim da takvi ljudi postoje! Jadna ona, nije mogla da bira "oca" i zbog toga je platila glavom u svojih 14 godina! Žalost, tuga, nemoć - napisala je Rada na svom profilu.

Republika

Foto: Facebook

Vanja Gorčevska

- Bolesno... Jadna njena duša i njen život. I sama otmica svog deteta zbog para je bolesna pomisao, ali ne mogu da verujem da su je ubili, nemam prave reči za ovu tragediju - nastavila je Manojlovićeva.

- Otac učestvovao u otmici svoje 14-godišnje ćerke da bi je iskoristio da iznudi novac od bivše žene koja je prodala stan, otmičari se uspaničili kad je krenula potraga za njom i ubili je! Znači, otac učestvovao u otmici i u ubistvu svoje ćerke - potresla se pevačica.

Republika

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading