TANJA NA SUDU SA ZAKONITIM SUPRUGOM: Drama zbog STARATELJSTVA nad decom, ovaj datum u decembru je KLJUČAN!

Autor:

Zabava

05.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić će se uskoro suočiti sa svojim zakonitim suprugom Dušanom!

TANJA NA SUDU SA ZAKONITIM SUPRUGOM: Drama zbog STARATELJSTVA nad decom, ovaj datum u decembru je KLJUČAN!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja i Dušan

Popularna pevačica Tanja Savić trebalo bi da se nađe na sudu sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem za tri dana. Pevačica se u jednom trenutku svog života povukla iz javnosti kako bi se posvetila porodici - suprugu Dušanu i sinovima. Tada se preselila u Australiju, a kada joj karijera nije krenula putem koji je želela, vratila se u Srbiju i odlučila da se razvede. 

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Dušan i Tanja

Dušan joj nije dozvoljavao da viđa decu, a danas su sinovi kod nje. Do konačnog papirološkog razvoda nije došlo, a njih dvoje se bore oko starateljstva.

- Imamo zakazano suđenje osmog decembra. Sastajemo se u vezi dece i oko daljeg zbivanja vezanog za starateljstvo. Nećemo se sresti jer je ročište "onlajn", preko zuma, i ne bih ništa još uvek komentarisala na tu temu, razumite me - zaključila je Tanja za "Informer".

Podsetimo, Tanja je uplovila u vezu sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem i trenutno uživa u novoj ljubavi, koju je neko vreme krila.

Republika

Foto: Instagram, ATA Images

Muki, Tanja i Dušan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading