KOŠARKAŠKI SPEKTAKL U ARENI: Evo GDE možete pratiti Partizan

Autor:

Sport

05.12.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras od 20:30 Partizan će pokušati da ostvari četvrtu pobedu u nizu.

KOŠARKAŠKI SPEKTAKL U ARENI: Evo GDE možete pratiti Partizan

Foto: Starsport

Majk Džejms protiv Partizana

Danas, u Štark areni, snage će odmeriti ekipe KK Partizana i Monaka u duelu 12. kola Evrolige. Partizan se nalazi u dobroj seriji, i dočekuje ekipu Saše Obradovića nakon serije od tri vezane pobede.

Tesan trijumf u produžecima protiv Panatanajkosa dao je crno-belima vetar u leđa, što se videlo po ubedljivoj pobedi nad FMP-om u AdmiralBet Aba ligi.

Monako se takođe nalazi u sjajnoj formi. Tim je u nizu od pet pobeda (dve u Evroligi i tri i u francuskom šampionatu), tako da se večeras u Beogradu može očekivati pravi spektakl.

Željko Obradović neće moći da računa na Frenka Kaminskog, koji je zadobio udarac u grudni koš u prošlom kolu, a od ranije je poznato da Uroš Trifunović neće biti u stanju da pomogne ekipi usled rupture mišića zbog koje ga očekuje pauza od minimum mesec dana!

Foto: Starsport

Frenk Kaminski

 

Crno-beli imaju imperativ pobede zbog domaćeg terena. Ovome doprinosi i činjenica da će Monako dočekati krcata Štark arena, tako da se očekuje da kvalitetnu igru isprati i huk sa tribina. 

Povodom današnjeg susreta Željko Obradović pružio je svoje mišljenje o protivniku.

-Gost nam je tim koji je prošle sezone bio na Fajnal foru Evrolige, sasvim zasluženo. Igraju fantastičnu košarku. Pojačali su se ove sezone, te imaju još bolji tim. Moramo da budemo svesni protiv koga igramo i da svih 40 minuta budemo na visokom nivou ako želimo da odigramo dobru utakmicu i eventualno pobedimo- naveo je prosljaveljeni trener. 

Ono što brine sve pristalice crno-belih jeste pitanje: Kako zaustaviti Majka Džejmsa? Amerikanac iza sebe ima još jednu fantastičnu sezonu u kojoj beleži 18.8 poena po meču u Evroligi, što ga čini najboljim poenterom najboljeg evropskog takmičenja. 

Stoga se očekuje značajna uloga u odbrani od Alekse Avramovića, ali i Ognjena Jaramaza čiji će zadatak biti da pokušaju zaustaviti neverovatnog Džejmsa. 

Ono što može da raduje navijače Partizana jeste povratak Kevina Pantera, kako na teren (prvu utakmicu nakon povrede odigrao protiv Panatanajkosa), tako i u njegovu prepoznatljivu formu. Kapiten ekipe Željka Obradovića sigurno može predstavljati prevagu u neizvesnom duelu. 

Meč će biti na programu Sport Klub 1 od 20:30 časova, a ukoliko niste u mogućnosti, moćete pratiti dešavanja iz minuta u minut na našem portalu Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading