VAN SVAKE PAMETI! ĐILASOVCI LANSIRALI NOVU TEORIJU ZAVERE: I taksisti botuju za Vučića!

Autor:

Vesti

05.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu "Direktno" objavljen tekst gde se naširoko objašnjava kako vozači vrbuju ljude, koji su ušli u taksi, da 17. decembra glasaju za SNS

VAN SVAKE PAMETI! ĐILASOVCI LANSIRALI NOVU TEORIJU ZAVERE: I taksisti botuju za Vučića!

Foto: Tanjug/Bojan Stekić/V.Pori/S.Acimovic, Printscreen

U ovoj predizbornoj kampanji deo opozicione javnosti okupljene oko koalicije "Srbija protiv nasilja", čiji je stožer SSP Dragana Đilasa, valjda u odsustvu programa i plana za rešavanje pitanja od nacionalnog značaja poput kosovskog čvora, te daljeg napretka države i boljeg standarda, demonstrira potpuno ludilo u borbi za vlast. Najnoviji ispad su optužbe da su taksisti, verovali ili ne, botovi predsednika Srbije Aleksandra Vučića (?!). Kad uđete u taksi vozilo, upozoravaju, vozači se sugestivo raspričaju i vrbuju klijente za SNS (?!). 

Kako su krenuli, usledili su komentari, još im samo nedostaje da ustvrde da su i vanzemaljci uključeni u kampanju i botuju za listu "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane". 

Naime, na portalu "Direktno" objavljen je tekst pod naslovom "SNS ubacio botove među taksiste - hvale Vučića, kude opoziciju" , u kom se navodi da su  "naprednjaci ozbiljno zasukli rukave i krenuli u pripremu za izbore" te da su u cilju dostizanja najvećeg rejtinga u istoriji Srbije angažovali, kako pišu, državne taksiste, ali i iz nekih privatnih udruženja. 

Usput se obrazlaže kako je nastao izraz bot i obrazlaže da je je to neko ko nema svoju slobodnu volju već je "programiran" da odradi neke zadatke na internetu.  A među takvima su, tvrde, i taksisti.

- Po svedočenju korisnika ovih udruženja, vozači se standardno raspričaju o svemu, a onda postave sugestivno pitanje. "Kako ovi, (opozicija) mogu da rade takve stvari Vučiću", "pa je l' se ne vidi šta je sve uradio za zemlju". I, obavezno pljuvanje po opoziciji. Ili, za nekih hiljadu dinara vožnje imate i svojevrsno vrbovanje za SNS. Na veb sajtu Redit jedan od građana je između ostalog napisao: "Cargo, ako želis kompleksaše sa 0 din u džepu, koji voze jaguare, da ti pričaju o zivotu . Iz svake njihove davež reči izbija tesna saradnja sa SNS". Drugi je pak bio mnogo konretniji: "za 20 minuta vožnje više od deset puta mi je vozač imenom i prezimenom spomenuo Vučiča. Toliko ga je hvalio da sam imao utisak da su se videli ili čuli pre minut ili dva" - navodi se u tekstu tog potala naklonjenog Đilasu. 

I onda savet (?!) da je jedina odbrana od takvih botova kritičko mišljenje kao i, kako dodaju, stvaranje vrednosnih stavova ne prema onome što nam drugi serviraju kao jedinu i nedodirljivu istinu, već prema onome što mislimo i osećamo. 

U besmislu svega navedenog, nije im jedino, reklo bi se, loša ta preporuka - da se čovek odbrani od spin priča, kakva je njihova! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
Ena

05.12.2023 12:21

Opozicija više ne zna gde bije.

Loki

05.12.2023 12:35

Ma Djilas ce optužiti da cela Srbija botuje.

Maja

05.12.2023 13:00

@Loki - Morate da shvatite da narod voli Vučića, i ima pravo da ga hvali ko hoće.

Kan

05.12.2023 12:53

Nivo paranoje koje imaju ovi opozicioni lideri i njihovi mediji odavno je probio granice normalnosti. Ali sada se svi pitaju, ne da li su normalni, nego koliko su daleko odmakli u deluzijama i halucinacijama.