ŽELEO GA DEJAN STANKOVIĆ, A SADA GA HOĆE I CRNO-BELI! Pred Dragovićem VELIKI TRANSFER!

Autor:

Sport

30.12.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde mogao bi da napusti klub već u januaru.

ŽELEO GA DEJAN STANKOVIĆ, A SADA GA HOĆE I CRNO-BELI! Pred Dragovićem VELIKI TRANSFER!

Foto: star sport

Fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, mogao bi napusti Marakanu već u januaru i da se otisne putem Bosfora. U pitanju je interesovanje turskog velikana Bešiktaša, koji planira veliki remont ekipe za naredne prelazne rokove.

Znaju Turci da zabombaju i konsturišu priče tamo i gde nema dima, ali vest o interesovanju crno-belih iz Istanbula za Aleksandra Dragovića potkrepljena je nekim činjenicama. Naime, u Beogradu je već boravio ključni čovek sportskog sektora istanbulskog velikana Samet Ajbaba i pokušao da postigne dogovor sa rukovodstvom Crvene zvezde.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Dragović u dresu Crvene zvezde

S obzirom da Dragoviću ugovor ističe u junu, Austrijanac srpskih korena mogao bi da potpiše za novi klub već u januaru. Začkoljica leži u činjenici da se Bešiktašu žuri. Trenutno su peti na tabeli turskog šampionata, a teško da bi sa onime što su do sada pokazali mogli da ugroze timove kao Galatasaraj i Fenerbahče. 

Ovo ne mora nužno biti loša vest za Zvezdu. S obzirom da je odlazak Dragovića sve izvesniji, a da Bešiktašu gori pod nogama, crveno-beli bi mogli da iskoriste priliku i naplate ugovor koji ističe za pola godine. 

Podsetimo, u prethodnim danima pisalo se o interesovanju Ferencvaroša na čijoj klupi sedi Deja Stanković. Bivši as Intera je veoma veliki ljubitelj Dragovićeve igre, a već je pokušavao da ga privoli u svoje redove dok je radio u Sampdoriji. Izgleda da Stankoviću i ovaj put preti remećenje planova i želja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading