DRAGOVIĆ I STANKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO? Ferencvaroš ŽEli Zvezdinog kapitena!

Autor:

Sport

24.12.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Dragović mogao bi već ove zime ugovora da pojača redove Mađarskog šampiona.

DRAGOVIĆ I STANKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO? Ferencvaroš ŽEli Zvezdinog kapitena!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Dejan Stanković

Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, mogao bi da ponovo ostvari saradnju sa svojim nekadašnjim trenerom Dejanom Stankovićem, tako što će pojačati redove Ferencvaroša.

Poznato je da Dragoviću na leto ističe ugovor sa Zvezdom, ali Mađari nisu spremni da čekaju austrijskog reprezentativca kao julsko pojačanje, njih interesuje potpis u januaru. 

Naime, austrijski mediji prenose de je upravo Stanković bio ključni čovek za Dragovićev dolazak na Marakanu. Aleksandar je ponikao u Austriji iz Beča u kojoj je jedno vreme igrao sa Milenkom Aćimovićem, Stankovićevim šurakom. Aćimović je bio jedan od Dragovićevih uzora i čovek kojeg jako poštuje pa je i to pomoglo Stankoviću da ubedi sjajnog štopera u prelazak na Marakanu.

Foto: Starsport

Aleksndar Dragović u dresu Crvene zvezde

Sada će izgleda bivši igrač Intera iskoristiti svoj uticaj da defazivca Austrije odvede iz Crvene zvezde. Mađarski velikan vodi žestoku trku za nacionalnu titulu sa Pakšom iza kojeg je završio jesenji deo sezone. Na proleće ga očekuje i plej-ofa za Ligu konferencije protiv Olimpijakosa,  tako da će morati da pojačaju igrački kadar usled "velike potrošnje".

Podsetimo se, Crvena zvezda izgubila je trku za titulu jesenjeg šampiona Superlige Srbije porazom od Partizana u večitom derbiju rezultatom 2:1. Trenutno se crveno-beli nalaze na drugoj poziciji sa bodom manje od gradskog rivala. Ne treba naglašavati koliko bi odlazak jednog od najboljih defanzivaca u modernoj istoriji kluba naškodio zvezdaškim snovima o još jednoj odbrani titule pod komandom novoimenovanog šefa struke, Vladana MIlojevića. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading