NAJBOLJI SMO TIM U SRBIJI I POKAZAĆEMO TO: Zvezdin biser nakon eliminacije u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

14.12.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je starter i protiv Sitija

NAJBOLJI SMO TIM U SRBIJI I POKAZAĆEMO TO: Zvezdin biser nakon eliminacije u Ligi šampiona!

Foto: Starsport

Priča se o partijama Jovana Mijatovića u dresu Crvene zvezde, međutim, polako ali sigurno, Zvezda dobija i svog desnog beka. I to onako kako klubovi najviše vole - pravo iz omladinske škole. Kosta Nedeljković se ustalio u startnu postavu Baraka Bahara i pruža sve bolje partije kraj desne aut-linije. Sinoć je bio starter protiv prvaka Evrope i odigrao kao kao da je "matori", uprkos činjenici da će u subotu napuniti 18 godina.

Upravo tog dana Zvezda nastavlja takmičenje u Superligi Srbije protiv subotičkog Spartaka.

- Drago mi je što ću rođendan provesti na terenu. Ovo je sigurno jedna od najvažnijih utakmica u Superligi kada je reč o dosadašnjem delu sezone, jer gostujemo dobroj ekipi u momentu kada je egal sa bodovima što se tiče večitog rivala i samo par dana ranije u odnosu na derbi. Nadam se punim tribinama u Subotici, jer nam je mnogo lakše da pokažemo šta znamo kada čujemo pesmu naših navijača. Nemam sumnje da će biti ponovo naš 12. igrač i pozivam i ovom prilikom publiku da dođe i podrži nas. Želimo da sa dva dobra rezultata odemo na pauzu - istakao je Nedeljković.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdin biser protiv Lajpciga

Istakao je da su u omladinskoj školi učeni tako da se nikad ne plaše rivala s kojim se susreću.

- Drago mi je što igram bez straha, to mi je lično najveća satisfakcija, iako nema sumnje da je Liga šampiona veliko iskustvo za mene. Ne pravim razliku da li je preko puta mene Griliš ili bilo koji fudbaler iz Superlige, a mislim da se i to primeti na terenu. Pričamo i mi mlađi između sebe da je to nešto što svi zajedno nosimo iz Zvezdine škole, jer smo rasli tako što su nas učili da ne smemo nikad da se plašimo. Mislim da je čitav tim odigrao bez straha i da nam je falilo malo više sreće da se neke utakmice završe u našu korist. Sada je to iza nas, a fokus je na osvajanju titule. Najbolji smo tim u Srbiji i pokazaćemo to - zaključak je Zvezdinog talentovanog desnog beka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading