NOVO OGLAŠAVANJE MILANA STANKOVIĆA IZ MANASTIRA: Objavio zvanično informacije javno, više nema tajni!

Autor:

Zabava

14.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković pokazao je gde provodi dane i kako pronalazi mir!

NOVO OGLAŠAVANJE MILANA STANKOVIĆA IZ MANASTIRA: Objavio zvanično informacije javno, više nema tajni!

Foto: Tanjug, Instagram

Nekadašnji popularni pevač Milan Stanković povukao se sa muzičke scene pre nekoliko godina, a od tada je retko bio prisutan u javnosti. Međutim, javnost je saznala da se posvetio duhovnom životu i da provodi dosta vremena po manastirima, gde je čak bio i iskušenik.

Jedno od mesta gde Milan boravi jeste manastir Podmaine u Crnoj Gori. Nedavno se oglasio na svom Instagram profilu gde je podelio fotografiju ikone Presvete Bogorodice iz ovog manastira, uz dodatu lokaciju. Interesantno je da su mediji preneli informaciju da je Milan želeo da se zamonaši baš u ovom manastiru.

Foto: Instagram.com

Milan Stanković Instagram

 

Međutim, zvanično saopštenje manastira iz prethodnih meseci demantovalo je ove navode, ističući da je Stanković posetio manastir radi duhovnog mira, a ne sa namerom da postane iskušenik.

Ovaj potez Milana Stankovića izazvao je veliku pažnju javnosti, budući da je reč o prelasku sa javne i medijski eksponirane pozicije na potpuno suprotan način života. Sa muzičke scene na kojoj se nekada isticao svojim nastupima i hitovima, Milan je sada usmerio svoj život ka duhovnosti i miru koji pružaju manastiri.

Podsetimo, Milan je svojevremeno govorio o svom životu i teškom odrastanju:

Foto: E-stock, Tanjug/Predrag Mitić

Milan Stanković

 

- Imao sam samo pet meseci, kada je moj otac otišao u zatvor. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka, sa kojim je radio u pekari. Posle pet godina su nam saopštili da je pao sa skele i poginuo, ali ja ne verujem u to, mislim da je u pitanju krvna osveta - rekao je Milan svojevremeno, kako prenosi Svet.

- Najteže su mi pala pisma, koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Mama me je izdržavala i borila se za sestru i mene - govori Stanković.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading