"MILAN STANKOVIĆ RAZVLAČI MALOLETNIKE PO STANU": Dunja Ilić iznela šokantne optužbe na račun pevača! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.11.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Ilić napravila pometnju na društvenim mrežama!

"MILAN STANKOVIĆ RAZVLAČI MALOLETNIKE PO STANU": Dunja Ilić iznela šokantne optužbe na račun pevača! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, instagram.com/ddunia_

Pevačica Dunja Ilić ponovo je glavna tema medijskih naslova zbog novog skandala koji je izazvala svojim kontroverznim izjavama na društvenim mrežama. Naime, ona je putem svog Instagram naloga iznela teške optužbe na račun kolege, pevača Milana Stankovića, izazivajući veliku pažnju javnosti i uzburkavajući medijsku scenu.

Dunja je na društvenim mrežama optužila Milana Stankovića za razne nedolične radnje, navodeći čak i njegov broj telefona, što je dovelo do ozbiljne ugroženosti pevačeve bezbednosti. Njene tvrdnje su izazvale veliku pažnju, ali i osudu javnosti, te su mnogi bili zatečeni ovakvim izlivom besa i optužbama.

- Ako vam treba bilo kakva informacija o Milanu Stankoviću, ped*erčini za koje imam dokaze da je razvlačio maloletnike po svom stanu, samo mi javite. Mogla sam od njega mnogo da zaradim, lik je mnogo grozan i može da ide u svaki manastir, odvratan je - napisala je pevačica na svom Instagram nalogu.

Međutim, pevačica se nije smirivala pa je nastavila da udara na kolegu i da izbacuje još "prljavog veša".

- Evo sada njegov broj kako privlači maloletnike nakaza, jer fizički nikog ne bi privukao sigurno, ne kupa se po desed dana i smrdi mu iz usta na metar - napisala je Dunja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jana

25.11.2023 07:31

Zatvorite ovu zenu u neku ustanovu, nehumano je pisati o njoj u ovom stanju. To sto je milan ovog puta koletaralna steta njenog ludila, to su bili mnogi a moze biti i bilo ko od nas