STRAVIČNA LAŽ ISLAMSKOG DŽIHADA: Hana se vratila živa nakon navodne smrti u napadu Izraela!

Autor:

Svet

24.11.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hana Kacir puštena iz zatočeništva u Pojasu Gaze

STRAVIČNA LAŽ ISLAMSKOG DŽIHADA: Hana se vratila živa nakon navodne smrti u napadu Izraela!

Foto: Tanjug/AP

Islamski džihad saopštio je nedavno da je Hana Kacir, za koju su tvrdili da je umrla u zatočeništvu, zapravo živa i da se vraća kući. Prema informacijama koje je preneo Times of Israel, Hana je među 13 izraelskih talaca koji su pušteni iz Pojasa Gaze.

Ova vest je potvrđena i od strane njene porodice, čime je okončana agonija koja je trajala od 7. oktobra kada je oteta u napadu Hamasa na izraelske opštine.



**Izlazak iz zatočeništva**



Nakon što je Islamski džihad tvrdio da je Hana ubijena u napadu Izraela, situacija se promenila kada je njena sloboda konačno obezbeđena. Ranije izražena spremnost za njeno oslobađanje iz humanitarnih razloga nije bila realizovana zbog kočnica koje je postavljao neprijatelj, što je dovelo do pogrešnih informacija o njenoj smrti.


**Oslobođeni taoci**


Pored Hane, teroristička organizacija Hamas oslobodila je danas ukupno 24 taoca iz Pojasa Gaze. Među oslobođenima su 13 izraelskih državljana, 12 Tajlanđana i jedan državljanin Filipina. Izraelski taoci su predati u ruke izraelskih bezbednosnih službi, čime je okončan njihov period zatočeništva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading