PA, KAKO, ČOVEČE? Englez se kandidovao za najveći promašaj u istoriji fudbala (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

30.12.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno šta 24-godišnji ofanzivac nije pretvorio u gol.

PA, KAKO, ČOVEČE? Englez se kandidovao za najveći promašaj u istoriji fudbala (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/nocontextfm1

Promašaj godine u režiji Ajzee Džonsa

Fudbaleri Midlzbroa ostvarili su važan trijumf u 25. kolu Čempionšipa, pošto su u gostima rezultatom 2:1 savladali Hadersfild.

Golove za Midlzbro dali su Džošua Koburn i Džonatan Hoson, a jedini pogodak za domaći tim postigao je Mihal Helik.

Ipak, posle ovog meča, niko ne priča o golovima ili samom rezultatu, već je u centru pažnje krilni napadač gostiju Ajzea Džons.

Naime, Džons je uspeo da ne postigne gol sa tri metra razdaljine, a da pritom bude jedini čovek u petercu Hadersfilda. On je uspeo da prebaci golmana u punom trku, ali se onda spetljao i loptu na kraju nije ni uputio ka golu rivala.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u narednom video snimku.

Inače, posle 25. kola, Midlzbro se nalazi na devetoj poziciji na tabeli Čempionšipa sa 36 bodova, što je tri manje od Hala, koji drži šesto mesto, koje vodi u plej-of.

Sa druge strane, Hadersfild je prvi iznad zone ispadanja sa 25 bodova, što je četiri više u odnosu na Kvins Park Rendžers, koji je odmah ispod crte.

Standings provided by Sofascore

Što se Čempionšipa tiče, posle 25 kola, čini se da će se šampion Engleske iz 2016. godine, Lester, ekspresno vratiti u Premijer ligu, pošto je ubedljivo prvi na tabeli sa 62 poena.

Sa druge strane, na dnu tabele se nalazi Roderam junajted sa 17 bodova, koji mora mnogo da se popravi ukoliko želi da izbegne selidbu u rang niže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading