I PORED GODINA GA ŽELE NAJVEĆI! REKORDER Francuske hoće Nemanju Matića!

Autor:

Sport

30.12.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji srpski reprezentativac mogao bi uskoro da promeni sredinu.

I PORED GODINA GA ŽELE NAJVEĆI! REKORDER Francuske hoće Nemanju Matića!

Foto: Vikipedia

Prošlog leta je verovatno sve zainteresovane iznenadila objava kako će Nemanja Matić napustiti redove Rome i pojačati francuski Ren. U tom trenutku, "vučica" je cvetala od uspeha, i bilo je teško zamisliti da bi Murinjo dopustio svom generalu, koji ga je pratio kroz Čelsi i Mančester junajted, da ga napusti. 

Međutim, posle prelaska u Ren, Matić se ponovo nalazi u transfer razgovorima, iako ima čak 35 godina. Naime, za usluge fudbalera iz Srbije zainteresovan je niko drugi do posrnuli franacuski velikan, Oimpik iz Liona.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Nemanja Matić

Za sada nije poznato koliko su ove glasine tačne i realistične, s obzirom da su iz Rena istakli kako žele da zadrže Matića u svom timu. 

- Cilj je da zadržimo Matića, jer njegovo iskustvo nam je potrebno. Ne bih da ga gledam kako odlazi. Tandem Matić – Le Fe je funkcionisao savršeno u poslednje vreme, nema sumnje da bi na proleće bili još bolji. Jedan ima ogromne tehničke kvalitete i savršeno čita igru, dok je drugi sjajan u izgradnji igre i povezivanju linija. Ubeđen sam da će Nemanja biti važno oružje za nas u nastavku sezone - izjavio je pre nedelju dana trener Rena, Žilijen Stefan.

Ipak teško je odoliti velikom imenu kakvo je Lion. Iako sezonu u francuskoj nije započeo na najbolji način, Olimpik je i dalje značajan u svetu fudbala. Radi se o klubu koji je u zadnjih 15 godina dva puta nastupao u polufinalu Lige šampiona, te o rekorderu francuske po broju osvojenih titulau prvenstvu zaredom. 

Ostaje da se vidi da li ova priča ima konkretnu potporu, ili je samo još jedna transfer bajka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading