JUNAJTED U VELIKOM PROBLEMU! Bolnica u Mančesteru! Ten Hag se HVATA za glavu!

Autor:

Sport

23.12.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crveni đavoli" ne računaju na nekolicinu važnih fudbalera.

JUNAJTED U VELIKOM PROBLEMU! Bolnica u Mančesteru! Ten Hag se HVATA za glavu!

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

Menadžer fudbalera Mančester Junajteda Ten Hag saopštio je na konferenciji za medije da ima velike kadrovske probleme, pred izuzetno gust raspored koji čeka njegovu ekipu u narednom periodu.

Kako je objavio Holanđanin, u naredne tri utakmice, do Nove godine, sigurno neće moći da računa na povređene Lisandra Martineza, Viktora Lindelofa, Harija Megvajera, Brazilca Kazemira i Mejsona Maunta. 

Uz sve to, jedan meč suspenzije mora da odradi Diogo Dalo, koji je isključen u velikom derbiju Premijer lige protiv Liverpula (0:0).

Foto: Tanjug

Bruno Fernandeš se vraća u tim Junajteda

Jedina dobra vest za navijače "crvenih đavola" je činjenica da se posle odrađene suspenzije u tim vraća kapiten Bruno Fernandeš.

Junajted danas gostuje Vest Hemu u Londonu, 26. decembra dočekuje Aston Vilu, a 30. 12. ide u goste Notingem Forestu.

Klub sa Old Traforda je trenutno na sedmoj poziciji premijerligaške tabele i ima 27 bodova, čak 12 manje od gradskog rivala i lidera prvenstva, branioca titule Mančester sitija, koji je slobodan ovog vikenda zbog obaveza na Svetskom klupskom prvenstvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading