STRAŠNI TANDEM OPET NA OKUPU! "Bomba" u Majamiju! Mesi doveo Suareza u Inter!

Autor:

Sport

22.12.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač pojačao člana MLS lige.

STRAŠNI TANDEM OPET NA OKUPU! "Bomba" u Majamiju! Mesi doveo Suareza u Inter!

Foto: Tanjug/AP

Luis Suarez i Lionel Mesi

Nekada su "terorisali" golmane u La ligi, a sada će to činiti i na terenima američkog elitnog ranga! Ubojiti tandem Leo Mesi-Luis Suarez je posle trogodišnjeg "rastanka" ponovo na okupu, ali u Interu iz Majamija.

Odlaskom Urugvajca iz Barselone tokom 2020. godine kada je potpisao za madridski Atletiko, Mesi je ostao bez saigrača na Nou Kampu s kojim je nemilosrdno tresao protivničke mreže, dok je put Lea kasnije odveo u Pari sen Žermen. Njih dvojica su sa Kataloncima osvojili pregršt trofeja i pune dve i po godine delili svlačionicu.

Suarez je po odlasku iz Barse i Atletika, sreću tražio u urugvajskom Nacionalu gde je i počeo blistavu karijeru, dok je poslednji klub za koji je igrao bio brazilski Gremio.

 

 

Inače, dovođenjem ubojitog napadača, Inter je nastavio praksu angažovanja bivših fudbalera Barselone, jer su pre Luisa, dres ekipe iz Majamija zadužili Đordi Alba i Serhio Buskets, takođe, nekadašnji igrači šampiona Španije.

Urugvajac je u redove katalonskog giganta stigao 2014. iz Liverpula i za šest sezona postigao 147 golova u 191 odigranom meču.

Tokom karijere, nastupao je još za Groningen i Ajaks iz Amsterdama, dok je u nacionalnom timu na 138 utakmica dao 68 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading