POTRESNA ISPOVEST LEGENDARNOG SUAREZA: Pijem pilule i primam injekcije! Ne mogu više da IGRAM FUDBAL SA SINOM!

Autor: M. M.

Sport

04.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za pet godina možda neću biti u stanju da odigram ni partiju sa prijateljima", kaže slavni napadač.

POTRESNA ISPOVEST LEGENDARNOG SUAREZA: Pijem pilule i primam injekcije! Ne mogu više da IGRAM FUDBAL SA SINOM!

Foto: Tanjug/AP

Još jedna epizoda u karijeri Luisa Suareza (37) je gotova nakon godinu dana, pošto je sinoć odigrao poslednju utakmicu u dresu Gremija i na sjajan način se oprostio od kluba.

Slavni klub iz Porto Alegrea igrao je vrlo bitnu utakmicu protiv Vaska de Game, a prvo poluvreme je završeno bez pogodaka. Tek što se krenulo sa centra u drugom delu, Suarez je prihvatio loptu, "otvorio" nogu i sa nekih 20 metara matirao golmana za, ispostaviće se, konačih 1:0. 

U dresu Gremija je na 52 meča upisao 27 pogodaka, što je za veterana odličan učinak. Kroz karijeru je nastupao za Groningen, Ajaks, Liverpul, Barselonu, Atletiko Madrid i Nacional iz kog je prešao u Gremio. Već sada su počele glasine gde bi proslavljeni napadač mogao da nastavi karijeru, ali sudeći po njegovim izjavama - sluti na kraj.

- Moram da se odmorim, uživam​​ u svojoj porodici… a onda će sudbina odlučiti gde ću biti u budućnosti - rekao je Urugvajac i dodao:

- Dan pre svake utakmice moram da popijem tri pilule i nekoliko sati pre da dobijem i injekciju. Ako ne uradim tako, ne mogu da igram. Moram da mislim o tome da za pet godina možda neću biti u stanju da odigram ni partiju fudbala sa prijateljima. Istina je da su mi prvi koraci svakog jutra veoma, veoma bolni. Svako ko me vidi pomisli da je nemoguće da igram fudbal. Moj sin me stalno zove da igramo, a ja jednostavno ne mogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading