GLAZER SE SELI U FRANCUSKU! Zvezda ima višemilionsku ponudu! Da li se VRAĆA BORJAN?!

Autor: V. Z.

Sport

04.12.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani odluke na Marakani...

GLAZER SE SELI U FRANCUSKU! Zvezda ima višemilionsku ponudu! Da li se VRAĆA BORJAN?!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Dragović i Omri Glazer

Crvena zvezda ubira plodove iz tekuće sezone u Ligi šampiona! Mada nije uspela da dođe do evroproleća, barem će joj na finansijskom planu biti berićetno.

Poznato je da se za crveno-bele fudbalere, naročito za one koji su ostavili dobar utisak u prethodnih pet kola, raspituju brojni klubovi. A, među najboljima u ekipi, uprkos činjenici da je primio dvocifren broj golova (12), nesumljivo je izraelski čuvar mreže Omri Glazer (27).

On se približava najzrelijim golmanskim godinama i klubovi neće prezati da se isprse za njegov angažman. Konkretno, na Marakani imaju ponudu iz Francuske. U pitanju je tamošnji član Lige 1 - Rems. Crveno-beli imaju ponudu između šest i sedam miliona evra za Omrija Glazera. On je letos stigao na Marakanu iz Hapoel Ber Ševe za 1,2 miliona evra.

Klub sa severa Francuske prethodno je imao odlično iskustvo sa golmanom koji je branio u Crvenoj zvezdi. Reprezentativni čuvar mreže Srbije, Predrag Rajković (28), tri sezone je nastupao u Remsu, a potom je za triput više novca od uloženog prodat španskoj Majorki, gde trenutno nastupa.

Teški dani odluke su pred upravom šampiona, koji kao opcije na golu ima još i pouzdanog Zorana Popovića, odnosno Nikolu Vasiljevića. Takođe, ne treba zaboraviti da je pod ugovorom sa crveno-belima još uvek i miljenik delija, odnosno simbol Zvezdinog povratka u evropsko društvo - Milan Borjan. On trenutno brani na pozajmici u Slovanu iz Bratislave.

 BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading