ZVEZDA UBIRA PLODOVE LIGE ŠAMPIONA: Pun sto ponuda! Bukari RUŠI REKORD, evo koliko Lajpcig daje za NEDELJKOVIĆA!

Autor:

Sport

11.11.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ceni i Stamenić, Kraso, Glazer, Mitrović...

ZVEZDA UBIRA PLODOVE LIGE ŠAMPIONA: Pun sto ponuda! Bukari RUŠI REKORD, evo koliko Lajpcig daje za NEDELJKOVIĆA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u tekućoj sezoni Lige šampiona osvojili su samo bod, međutim, klub bi od prodaje uprkos tome mogao debelo da zaradi. Crveno-beli se nijednom nisu obrukali u eliti, naprotiv, pružili su dostojan otpor daleko kvalitetnijim i skupljim rivalima. A, to nije promaklo belosvetskim skautima!

Najbolji utisak ostavio je Osman Bukari, reprezentativac Gane, koji postigao gol protiv Mnačester sitija na Etihadu i Jang Bojsa na Marakani. Prethodno, pogodio je i na Svetskom prvenstvu protiv Portugala, dao gol u derbiju Partizanu... Kako saznajemo, on je trenutno najtraženiji fudbaler Zvezde! Za njega se interesuju klubovi iz liga petica, kao i prebogati Arapi. U zavisnosti od ambicija brzonogog fudbalera, njegov poslodavac Crvena zvezda očekuje prihod između 12 i 15 miliona evra na ime obeštećenja. To znači da bi Bukari mogao da obori rekord Nemanje Radonjića koji je pre nekoliko sezona prodat Marselju za 12 miliona evra.

Foto: FK Crvena zvezda

Nedeljković

Avaj, crveno-beli imaju još nekoliko zlatnih koka u svojim redovima. Mladi Kosta Nedeljković nameće se kao jedna od najvećih. Iako na Marakani ne planiraju da prodaju svog bisera, sve  dok dobrano ne eksploatišu njegov talenat i znanje, s ponosom ističu da za desnog beka postoji nekolicina interesenata. Ispostavilo se da je Lajpcig, dželat u dvomeču G grupe u Ligi šampiona, koji je dobio oba duela (3:1, 2:1), u Nedeljkoviću prepoznao ogroman potencijal. Za njegove usluge, naime, spremni su da plate Zvezdi čak sedam miliona evra, saznaje Republika

Takođe, odličan utisak u elitnom takmičenju ostavio je i izraelski golman Omri Glazer. U Ljutice Bogdana u ovom trenutku imaju konkretnu ponudu za njega u iznosu od sedam miliona evra, ali se ne navodi od koga. Na ceni je i Marko Stamenić, koji je u početku sezone ekspresno osvojio srca navijača. Odnosno, punio beležnice brojnih skauta. Za njega se, navodno, raspituje nekolicina klubova s Ostrva, a potencijalni transfer bi klupsku kasu Zvezde mogao da obogati sa osmocifrenom sumom evropskih novčanica.

Foto: FK Crvena zvezda

Omri Glazer

Filip Kraso i dalje je najbolji strelac ekipe, iako mu poslednjih nedelja ne polazi sve za nogom kao na početku mandata. Međutim, to ne umanjuje njegovu tržišnu vrednost, budući  klub sa Marakane ima ponudu od četiri miliona evra za njega. Isto važi i za Stefana Mitrovića, koji je takođe u padu forme, dok odgovorne s Marakane čudi to što za Vladimira Lučića još uvek nisu dobili konkretnu ponudu.

Foto: FK Crvena zvezda

Kraso i Mrkela

Zaista, mora se priznati da su operativci sportskog sektora odradili sjajan posao u poslednja dva-tri prelazna roka. Tome u prilog govore gore pomenute sume novca, ali i činjenica da su pojedini fudbaleri koju su sada i te kako na ceni došli za mizerne svote novca. Bukari (24) je plaćen tri miliona Nantu, a mogao bi da ode za četiri do pet puta više. Nedeljković (17) je izdanak omladinske škole, dok je Glazer (27) stigao iz Hapoela Ber Ševe za 1,2 miliona evra. Stamenić (21) i Kraso (26) stigli su bez obeštećenja i mogli bi višestruko da se isplate, kao i Mitrović koji od Radničkog otkupljen za 500.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mixi

11.11.2023 08:07

Prodajte prvo Lucija jer on vas vodi u propast naduvami terzicev naduvani igràc.