PLANETA BRUJI O SKANDALU! Mesi PREVARIO suprugu sa argentinskom novinarkom! Na pomolu RAZVOD! (FOTO)

Autor:

Sport

25.11.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler sveta u velikim problemima.

PLANETA BRUJI O SKANDALU! Mesi PREVARIO suprugu sa argentinskom novinarkom! Na pomolu RAZVOD! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Antonela Rokuco

Španski mediji preplavljeni su natpisima o Lionelu Mesiju i krahu njegovog braka! Zvuči kao dobra šala ili klasična senzacija, ali, napadač Argentine je navodno prevario prelepu Antonelu Rakuzo i sada je u lošoj situaciji.

Takođe navodno, Mesi je posle 15 godina braka suprugu i majku svoje dece, prevario sa novinarkom koja prati argentinsku reprezentaciju!

Naime, Leo i Antonela se nalaze pred razvodom, a kako piše "Directo do Miolo", ulogu u tome ima Sofija Martinez, novinarka koja se ne libi da na svojim društvenim mrežama objavi fotografije i video snimke sa Mesijem

 

 

Mesi i Antonela važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini.

Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svetu po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice, dok žena pokušava da ga poljubi.

Osim toga, činjenica da Antonela nije izašla na scenu sa decom da proslavi osvajanje Zlatne lopte njenog supruga takođe je izazvala velike polemike i najavila ovakav rasplet scenarija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading