BAHAR NAPUSTIO SRBIJU! Sa Izraelcem iz Beograda OTIŠAO i fudbaler Zvezde!

Autor:

Sport

22.12.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski stručnjak završio neuspešnu misiju na Marakani.

BAHAR NAPUSTIO SRBIJU! Sa Izraelcem iz Beograda OTIŠAO i fudbaler Zvezde!

Foto: Starsport

Posle poraza od Partizana u 171. Večitom derbiju, Crvena zvezda je smenila Baraka Bahara, pa je izraelski trener posle nekoliko meseci napustio Beograd.

Samo dva dana posle otkaza, nekadašnji šef struke Makabi Haife, otputovao je nazad u domovinu, a sa njim se na aerodromu našao i krilni napadač crveno-beli Piter Olajinka, koji ima obavezu da se 8. januara priključi pripremama kluba iz Ljutice Bodana.

Podsetimo, Bahar je u Zvezdu stigao početkom juna, sa tim što je njegov dolazak dogovoren nekoliko meseci ranije, međutim, od velikih očekivanja se apsolutno ništa nije obistinilo, posle eliminacije iz Lige šampiona i evropske scene, kao i tri poraza u superligaškom takmičenju tokom jeseni, pa je Beograd napustio s neuspešnim rezultatima.

Republika

Foto: Starsport

Piter Olajinka

Nije uspeo da trijumfuje na šest mečeva najelitnijeg evropskog klupskog ranga, a u šampionatu je prvi deo trke završio na drugom mestu iza Partizana.

Na njegovo mesto je došao Vladan Milojević, koji će pred sobom imati zadatak da osvoji titulu. Tokom dana obavljena je i promocija proslavljenog novog-starog trenera srpskog šampiona, koji je posle nje otkrio i svoje najbliže saradnike.

Treba reći da je Zvezda odlučila da promeni destinaciju priprema, pa će umesto u Turskoj, klub s Marakane formu brusiti na kiparskom Pafosu. Na "rajskom ostrvu" će boraviti i večiti rival Partizan, kao i Vojvodina, Napredak, lučanska Mladost, subotički Spartak...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading