VAŽNO SAOPŠTENJE: Klub se obratio javnosti - navijači ovo moraju znati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za veliku svečanost u klubu koji je dominantno stigao do jesenjih lovorika.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Klub se obratio javnosti - navijači ovo moraju znati!

Foto: FK Sloga Lipnički Šor

Fudbaleri Sloge iz Lipničkog Šora prvi deo takmičenja u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa B" okončali su na liderskoj poziciji, ne osetivši gorčinu poraza u prethodnim takmičarskim mesecima.

 

Sportski kolektiv iz mesta u okviru opštine Loznica tokom osam prvenstvenih mečeva zabeležio je sedam pobeda i jedan remi i u nastavak borbe za šampionsku titulu ulazi sa najbolje startne pozicije i tri boda više u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu Paskovca.

Sportski sektor kluba se nalazi na zasluženom odmoru, ali je u Lipničkom Šoru izuzetno živo. O onome što predstoji, klub se javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- U nedelju, 24. decembra od 17 časova naš klub proslavlja 75 godina postojanja. Tim povodom uprava našeg kluba organizuje zabavu i proslavu. Biće dosta poklona kao i zahvalnice i plakete za sve ljude dobre volje koji nam pomažu u funkcionisanju našeg kluba u ovim teškim vremenima - istaknuto je u saopštenju, a zatim se dodaje:

- Svi zainteresovani su dobro došli na zabavu. Cena ulaza je simboličnih 2.000 din uz neograničeno piće i hranu a za dobru atmosferu.

Republika

Foto: FK Sloga Lipnički Šor

Crveno-crni ciljaju šampionski pehar

 

Treba napomenuti da je rukovodstvo Sloge iz Lipničkog Šora izuzetno aktivno tokom aktuelne zimske transfer pijace. Igrački kadar je već pojačan trojicom novajlija. Ugovore sa Slogom već su potpisali Milan Jović, Siniša Alimpić i Dušan Marković, a očekuje se da će u narednom periodu još neka "lasta sleteti" u Lipnički Šor.

Kada je reč o nastavku takmičenja, Sloga će u prolećnoj premijeri gostovati u Brezjaku ekipi Mladosti. Prvi ovosezonski duel dve ekipe ubedljivo je pripao sastavu iz Lipničkog Šora koji je na svom terenu slavio rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading