MATIĆ HOĆE DA NAPUSTI FRANCUSKU! Ren ga PREVARIO!

Autor:

Sport

22.12.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da pronađu zajednički jezik.

MATIĆ HOĆE DA NAPUSTI FRANCUSKU! Ren ga PREVARIO!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić se već četiri meseca nalazi u Francuskoj gde nastupa za ekipu Rena. Srbin je pristigao iz Rome kao veliko pojačanje, a očekivanja je uglavnom i opravdao. Pod palicom trenera Bruna Ženesia stvari su išle sasvim solidno po igrača rodom iz Uba, međutim, onda su se dolaskom Žilijena Stefana stvari malo okrenule. 

"Preko noći" je tridesetpetogodišnji fudbaler dobio drugačiji tretman i izgubio svoje mesto u startnoj postavi. 

Sve je kulminiralo u prethodnih nekoliko nedelja jer je Matić nezadovoljan otkazom koji je dobio Ženesio, tako da nije još našao zajednički jezik sa njegovim naslednikom Žilijenom Stefonom. Ne samo da je Matić protiv Tuluza odigrao samo 33 minuta, nego protiv Klermona nije bio ni u protokolu. Ubrzo se saznalo da nije u pitanju nikakva povreda, kartone je nedavno "očistio", tako da je medijima vrlo brzo bilo jasno u čemu je problem.

Republika

Foto: Vikipedia

Nemanja Matić u dresu Rena

Prve informacije koje su stigle govore da je Matić "sklonjen" jer je zakasnio na video-analizu uoči utakmice, dok sa druge strane nezadovoljan je jer ga je Ren lagao. Kada je dolazio u Francusku, obećano je da će njegova deca ići u međunarodnu školu, oko čega mu nisu pomogli na kraju, tako da je izuzetno nezadovoljan tim potezom rukovodstva Rena.

Zbog toga bi ove zime mogao da bude meta klubova iz Italije, Turske ili Saudijske Arabije, pošto je i ove sezone pokazao da može da igra na visokom nivou.

Odigrao je ukupno 19 utakmica za Ren i na njima zabeležio tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading