DOKTOR MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O "ZLATNOM TUŠU" KAO TRENDU U INTIMNIM ODNOSIMA: Evo šta kaže o urinu u krevetu

Autor: N.J.

Lifestyle

30.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj trend čini spavaću sobu i više nego prljavom.

DOKTOR MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O "ZLATNOM TUŠU" KAO TRENDU U INTIMNIM ODNOSIMA: Evo šta kaže o urinu u krevetu

Foto: K1

Fetiši više nisu tabu tema i mnogi otvoreno govore o tome. Iako se mnogi protivnici takvih "dopuna" u intimnom odnosu, većina ih praktikuje i smatra normalnim. Svi smo različiti, te i na ovu temu gledamo drugačije. Urolog i seksolog Aleksandar Milošević tvrdi da je sve aktuelaniji "zlatan tuš" odnosno mokrenje tokom intimnih odnosa na osobu. Ovaj trend čini spavaću sobu i više nego prljavom, a on objašnjava da li postoji ikakav užitak u ovome. 

"Zlatan tuš" znači da muškarac pre, nakon ili čak u toku odnosa urinira u polni organ svoje partnerke. Iako deluje čudno, moguće je da se i to desi. 

Prof. dr Milošević je istakao problem besciljnosti se*sualnih odnosa u današnjem društvu. Prema njegovim rečima, postoji fiziološka nemogućnost da muškarac mokri u trenutku kada je u erekciji i punom uzbuđenju. On je istakao da je tzv. "zlatni tuš" često povezan sa ličnim ludilom i iživljavanjem, umesto sa pravim intimnim odnosom.


- Muškarac to može da radi u nekom svom ličnom ludilu, kada nije uzbuđen. Taj zlatni tuš je uvek velika prevara, nije realna situacija i ne predstavlja intiman odnos. To nema veze sa se*sualnošću i to je iživljavanje - kaže on.

Foto: shutterstock

Zlatan tuš je kada muškarac urinira u polni organ partnerke


Seksolog je dodatno objasnio da muškarac može sebi da izazove veštačku erekciju uz pomoć lekova ili injekcije, ali je naglasio da to nije povezano sa pravim zadovoljstvom, dušom ili pravim odnosom. Ovakav postupak nije autentičan se*sualni čin i ne bi trebalo da se smatra normalnim ili prihvatljivim u kontekstu zdravog intimnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading