MUŠKARCI PRIZNALI ŠTA NAJVIŠE VOLE DA ŽENA IMA NA SEBI: To ih opasno "RADI", a vrhunski stoji na baš svakom telu!

Autor:

Lifestyle

28.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni smatraju da je to izuzetno lepo i privlačno na ženama.

MUŠKARCI PRIZNALI ŠTA NAJVIŠE VOLE DA ŽENA IMA NA SEBI: To ih opasno "RADI", a vrhunski stoji na baš svakom telu!

Foto: shutterstock

Muškarci su oduvek bili predmet mnogobrojnih istraživanja i pitanja kada je reč o onome šta ih zapravo privlači kod žena. Nedavno je sprovedeno istraživanje među muškarcima i postavili su im pitanje: "Koja odeća ili veš na ženi vam priređuje najveće uzbuđenje u krevetu?" Njihovi odgovori su možda iznenadili mnoge žene, ali su definitivno bacili novo svetlo na ovu temu.

Obična majica, ali oversajzd

Jedan od najčešćih odgovora bio je da muškarci najviše vole kada žena nosi običnu majicu, ali preveliku. Oni smatraju da je to izuzetno se*si jer žena ne pokušava da bude previše se*sepilna, već jednostavno izgleda opušteno i prirodno.

Gaćice bez grudnjaka

Drugi popularan odgovor bio je da ih privlače gaćice bez grudnjaka. Ova kombinacija im pruža dozu provokacije, ali istovremeno ostavlja prostora za maštu i nagoveštava opuštenu i prirodnu atmosferu.

Udobna pidžama

Neki muškarci su iznenadili odgovorom da ih najviše privlači žena u udobnoj pidžami. Za njih nema ništa privlačnije od žene koja se oseća prijatno u sopstvenoj koži, a udobna pidžama samo dodatno naglašava tu prirodnu ležernost i samopouzdanje.

Foto: shutterstock

Kakav veš muškarci vole na ženi


Ženske bokserice

Interesantno je da su neki muškarci izjavili da ih ženske bokserice više privlače nego potpuno naga žena. Ovaj odgovor definitivno budi znatiželju i postavlja pitanje šta je to što čini ženske bokserice tako privlačnim u njihovim očima.

Kada je reč o tome koja odeća ili veš ženama deluju najse*sepilnije na muškarcima, odgovori su raznoliki, ali se ipak izdvajaju neki zajednički elementi. Mnoge žene ističu da im je posebno privlačan prizor muškarca u njegovim starim lanenim košuljama, čak i kada su te košulje zapravo "pozajmljene" od njih samih. Ova neobična sklonost ka starim komadima odeće može izgledati čudno na prvi pogled, ali za mnoge žene upravo ta opuštenost i neformalnost predstavljaju izuzetno privlačan detalj.


Uzbudljiv prizor u iznošenoj majici

Još jedan detalj koji izaziva uzbuđenje kod žena je prizor muškarca u iznošenoj majici koja je postala premala za njegovu figuru. Ovaj "neuredni" izgled izaziva posebnu pažnju i doprinosi osećaju uzbuđenja kod žena.

Zavodljiv veš i uzbuđujući šorts

Iako možda nije previše praktično, mnoge žene priznaju da im je privlačan prizor muškarca u zavodljivom vešu, poput svilenkastih kratkih šortseva. Takođe, i nošenje donjeg i gornjeg dela trenerke za vreme leta može delovati izuzetno privlačno na neke žene.

Manjina preferira golišav prizor

Iako većina žena ističe određene komade odeće ili veša kao najse*sepilnije, postoji i manjina koja smatra da je najprivlačniji prizor muškarca upravo onaj kada je bez odeće.

Kao što se može primetiti, ukusi su raznovrsni, ali je jasno da određeni nekonvencionalni detalji mogu delovati izuzetno privlačno na većini žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading