"KOSTOM KAO DA RUKOVODI RAČUNAR": Otac Andrije Čikića opisao kako su dečaka-monstruma doživljavala druga deca u školi!

Autor:

Hronika

28.12.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se suđenje Kecmanovićima.

"KOSTOM KAO DA RUKOVODI RAČUNAR": Otac Andrije Čikića opisao kako su dečaka-monstruma doživljavala druga deca u školi!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook/Printscreen, privatna arhiva

O dečaku Kosti Kecmanoviću koji je 3. maja ove godine izvršio nezapamćen zločin, kada je u Osnovnoj Školi “Vladislav Ribnikar“ koju je i sam pohađao, počinio masakr, danas je na suđenju govorio i Miloš Čikić, otac Andrije - jedinog dečaka koji je kobnog dana usmrćen. 

Kako on smatra, iz policijskog izveštaja se vidi da je dečak-ubica pucao sa velikom preciznošću za koju je potrebno ogromno treniranje, odnosno obučavanje.

On je kazao da su deca maloletnom ubici bile pokretne mete.

Osim toga, on je objasnio da su druga deca koja su išla u razred sa Kostom, o njemu pričala da je čudan, odnosno kao da je lik iz igrice kojim rukovodi računar.

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje svedočenjem oštećenih u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović - majke, oca i dečaka, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

Reporteri Republike se nalaze na licu mesta. Prvo što je primećeno jeste da su kola hitne pomoći parkirana ispred suda, kako bi reagovali na vreme u slučaju da dođe do incidenta na suđenju. 

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a danas bi trebalo da svedoče porodice Čikić, Martinović i Božović, čiji članovi su ubijeni 3. maja u školi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading