PROGNOZA ASTROLOGA VLAJIĆA ZA SVAKI ZNAK HOROSKOPA DO 19. MAJA: Saznajte šta vam sledi, SVE je otkrio

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđanja za svaki znak pojedinačno prema astrologu Vlajiću.

PROGNOZA ASTROLOGA VLAJIĆA ZA SVAKI ZNAK HOROSKOPA DO 19. MAJA: Saznajte šta vam sledi, SVE je otkrio

Foto: youtube.com/PRVA, shutterstock

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2024. godine donosi značajne promene za sve znakove horoskopa. Mlad Mesec u Biku koji traje dve nedelje nagoveštava period u kojem će pojedini znaci osetiti velike promene u ljubavnom životu. Astrolog Vladimir Vlajić je u nedavnoj emisiji "150 minuta" na Prvoj televiziji otkrio da je trenutno dosta planeta u znaku Bika, što naglašava dobre promene za mnoge ljude.

Ovnovi

- Ovnovima je grlo na udaru. Slobodnima se javlja neko ko je jako originalan i deluje mi da je reč o uspešnoj ili bogatoj osobi. Što se tiče zauzetih, partner je zauzet obavezama. Poslovni segment je od srede povoljniji, tad će se desiti pozitivne promene. Neki stari saradnici doneće nove ideje i imaće podršku ljudi na položaju. Novac će dolaziti iz delova, ali dugoročno gledajući, super im je period - rekao je astrolog.

Bikovi

Slobodni Bikovi su u mogućnosti da biraju između više potencijalnih partnera, a šašavo raspoloženje će privući određenu osobu. Zauzeti Bikovi će imati bolju komunikaciju sa partnerom i izgleda da će partner biti malo više angažovan. U poslovnom segmentu, stvari će se realizovati sledeće nedelje, dok se ove nedelje preporučuje izbegavanje ulaganja.


Blizanci

Blizanci treba da obrate pažnju na svoje hormone, a ponedeljak i utorak su najbolji dani za ljubavne aktivnosti. Zauzetim Blizancima predstoje dosta obaveza i nervoze u komunikaciji, dok u poslovnom segmentu brze odluke mogu dovesti do uspeha, piše "Mondo".

Foto: youtube/printscreen

Astrolog Vladimir Vlajić o svakom znaku pojedinačno


Rakovi

Slobodnim Rakovima sledi više flertovanja, dok zauzeti mogu da se raduju proširenju porodice. U poslu će imati dosta obaveza, ali će krajem nedelje moći da napreduju.

Lavovi

Slobodni Lavovi mogu da se susretnu sa specifičnom osobom tokom vikenda, dok će zauzeti biti malo teatralni u odnosu sa partnerom. U poslu, početak nedelje donosi novac i planiranje putovanja, ali će privatni posao doživeti malo napetiju nedelju.

Device

Device treba da obrate pažnju na zglobove i kičmu, dok će u ljubavnom segmentu ove nedelje biti puno flertovanja. Zauzete Device će skupljati društvo, ali će biti malo posesivnije od srede. U poslu, očekuje ih dosta uspeha, ali i mogući problemi sa tajnim neprijateljima.

Vage

Vage treba da obrate pažnju na krvne sudove, a slobodne Vage mogu da uđu u vezu tokom vikenda. Zauzete Vage će se suočiti sa aspektom ljubomore, ali će se to brzo prevazići. U poslu, druga polovina nedelje je dosta dobra, ali se savetuje oprez u odnosu na otvorene neprijatelje.

Škorpije

Škorpije su sklonije upalama i infekcijama, a slobodne očekuje mogućnost upoznavanja interesantne osobe tokom vikenda. Zauzete Škorpije će razmišljati o stabilnosti u vezi sa nekretninama i braku. U poslovnom segmentu, očekuje ih mnogo rada, ali i mogućnost da naprave važne promene.

Strelčevi

Slobodni Strelčevi su vrlo strastveno raspoloženi i mogu da privuku pažnju osobe koja nosi uniformu, dok će zauzeti Strelčevi morati da vode računa o strasti i ljubomori. Bitne promene su na pomolu, a dešavaće se u narednih tri nedelje.

Jarčevi

Jarčevi mogu da se suoče sa problemima sa sinusima, a slobodnima se može pojaviti osoba sa većom razlikom u godinama. U poslu će razmatrati promene, ali će kraj nedelje biti malo napet.

Vodolije

Vodolije su umorne, a slobodnima se može pojaviti fizički privlačna, ali intelektualno nezanimljiva osoba. Zauzete Vodolije će imati podršku partnera, a u poslu će se posebno istaći aktivnosti povezane sa strancima ili inostranstvom.

Ribe

Ribe mogu da se suoče sa problemima sa sinusima, a emotivni segment će biti povezan sa poslom. Zauzete Ribe će biti dosta zauzete u poslu, dok se slobodnima preporučuje da preuzmu inicijativu u ljubavnom segmentu. U poslu dolaze novine, ali je važno voditi računa o papirologiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading