JEDINI NAČIN DA OSUŠITE VEŠ U ZATVORENOM BEZ MIRISA VLAGE I BUĐI: Za SAT I PO mirisaće kao nikada do sada! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

26.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jedini način" sušenja odeće u zatvorenom prostoru zimi, podeljen je na Internetu.

JEDINI NAČIN DA OSUŠITE VEŠ U ZATVORENOM BEZ MIRISA VLAGE I BUĐI: Za SAT I PO mirisaće kao nikada do sada! (FOTO/VIDEO)

Foto: tiktok/chrissy.j.xx

Sušenje veša u zimskim mesecima može biti prava muka. Ne možete samo odeću izbaciti na uže da se osuši, pogotovo kada pada kiša i kada je hladno. Zato, važno je da primenite sledeći trik.

Na primer, ako pokušate da veš osušite u zatvorenom prostoru to nije pametan potez, jer ako se veš ostavi predugo, odeća će početi da razvija  buđav miris od vode koja se zalepila za tkaninu. Međutim, jedna mama veruje da zna trik, odnosno "jedini način" kojim će osigurati da se vaša odeća brzo osuši u zatvorenom prostoru - bez "užasnog mirisa vlage".

Kristina Džejkobs, koja na internetu objavljuje pod korisničkim imenom @chrissy.j.xx , svojim korisnicima je pokazala video kojim objašnjava taj lukavi trik. I bio je toliko genijalan da je imao više od 70.000 pregleda za tili čas.

Foto: tiktok/chrissy.j.xx

Kako osušiti veš za tili čas

Snimila je video i pokazala ovaj trik. Ona je uperila malu električnu grejalicu u svoje sušilo sa odećom, a sve to prekrila tkaninom.

Ideja koja stoji iza trika je da tkanina zadržava toplotu iz grejača kako bi se odeća brzo osušila. Mama je tvrdila da se odeća na ovaj način suši sat i po i "divno miriše".

U naslovu je tvrdila da "verovatno svi znaju ovaj trik" - ali kako se ispostavilo, ne znaju. Mnogi korisnici TikTok - a bili su oduševljeni ovim zanimljivimn načinom sušenja veša, a neki ljudi su bili nestrpljivi da sami da isprobaju trik, jer su to pozdravili kao "briljantnu" ideju.

Šta vi mislite o ovom triku i da li ćete ga probati?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading