TOMISLAV KARADŽIĆ PONOVO U PARTIZANU? Bivši predsednik FSS se NUDI CRNO-BELIMA!

Autor:

Sport

30.12.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uvek sam prisutan u Partizanu", izjavio je misteriozno Karadžić.

TOMISLAV KARADŽIĆ PONOVO U PARTIZANU? Bivši  predsednik FSS se NUDI CRNO-BELIMA!

Foto: Starsport

I pored titule jesenjeg šampiona, jasno da u fudalskom klubu Partizan postoje veliki problemi. "Nešto je trulo u državi Danskoj" - rečenica koja jasno oslikava stanje u Humskoj 1, a i ironija postaje snažnija kada se uzme u obzir mesto neslavnog početka ove sezone. Sporovi sa upravom se samo nižu, a aktuelni rukovodioci se nalaze u nemilosti navijača već neko vreme. 

Teško je pronaći izlaz iz tunela u koji je zašao "parni valjak" sa mašinovođom Milošem Vazurom, naročito shvatajući da čak i kada bi se uprava sklonila, pitanje je ko bi smeo da sedne u "vruće fotelje" posle godina zanemarivanja svih dužnosti glavnokomandujućih.

Jedan od onih koji bi na sebe uzeli breme zvano Partizan je Tomislav Karadžić. Popularni "Tole" u izjavi za medije je pohvalio uspehe posrnulog velikana, ali objašnjava da ni on ne shvata sve što se zbiva unutar kluba. 

- Što se tiče rezultata mora se biti zadovoljan, jer je u teškim uslovima Partizan dogurao do željenog cilja na kraju godine, iako je prosuo nepotrebno nekoliko bodova. Što se tiče ostalih stvari nisam toliko upućen. Ne znam situaciju unutra, mislim na finansijsku situaciju i organizaciju. Vidim pomeranja levo-desno, šta će da se dogodi ne znam. Verujem da će se tokom zimske pauze te stvari rešiti - izjavio je Karadžić. 

Republika

Foto: Starsport

Tomislav Karadžić

Potom je rekao ono što mnogi ne bi smeli - otvoreno je stavio sebe na raspolaganje crno-belima.

- Uvek sam prisutan u Partizanu. Želim da ima uspeha, veliki je to klub. Što se tiče mog prisustva kroz funkciju zavisi od više faktora. Jedno je sigurno: Uvek sam na raspolaganju klubu iz Humske ulice - naveo je Karadžić.

Mnogi navijači Partizana su skeptični mogućim postavljanjem kontroverznog funkcionera srpskog fudbala na mesto rukovodioca, ali deluje da bi bilo kakva promena bila bolja od statusa quo. Obogaćena rezignacija je neophodna Partizanu, a da li je Tomislav Karadžić lice promene, to će pokazati godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading