JOŠ JEDAN POKUŠAJ LAŽI ŠOLAKOVIH MEDIJA: Sindikat MUP se ogradio od izjave "čoveka koji glumi opoziciju"

Autor:

Vesti

30.12.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezavisni sindikat policije nema veze sa saopštenjem koje je dao Gospić.

JOŠ JEDAN POKUŠAJ LAŽI ŠOLAKOVIH MEDIJA: Sindikat MUP se ogradio od izjave "čoveka koji glumi opoziciju"

Foto: Direktno, Shutterstock

Lažima nikad kraja! Još jedna vest koja nema veze sa istinom, osvanula je u opozicionim medijima, gde se navodi kako je Nezavisni sindikat policije tužio MUP i pored toga, poslao i dopis ministru policije Bratislavu Gašiću, u kom mu je skrenuo pažnju kakav je položaj zaposlenih u MUP.

Ovim povodom oglasio se i Nezavisni sindikat policije, koji je istakao da oni nemaju nikakve veze sa dopisom koji je napisao Aleksandar Gospić.

- Poštovani, ovim putem vam se obraćam kao predsedavajući predsedništva Nezavisnog sindikata policije sa zahtevom za sastanak sa vama i vašim kabinetom. Videli ste saopštenje kolege Gospić Aleksandra, za koje možemo reći da je političko i da nema veze mnogo sa sindikalnim delovanjem. Želimo da napomenemo da je to saopštenje verovatno lični stav kolege Gospića i možda još nekog pojedinca, ili je kolega Gospić pisao saopštenje uz pomoć neke političke opcije, ali svakako nije saopštenje većine članova Nezavisnog sindikata policije. Ovim putem još jednom zahtevamo sastanak sa vama, da kroz socijalni dijalog sa vama, kako nas i zakon obavezuje razgovaramo o problemima koje imamo u našem Ministarstvu. Želimo da zajedno sa vama rešavamo neke od problema, da vam prenesemo realno stanje oko problema na terenu i zajednički ispravimo šta možemo, isključivo po pitanjima radno pravnog statusa radnika Ministarstva unutrašnjih poslova. Mi smo ozbiljni ljudi i shvatamo sve probleme koje trenutno ima naša država, kao i naše ministarstvo, pa u skladu sa tim želimo da damo svoj doprinos da naše ministarstvo bude stub stabilnosti u Republici Srbiji kao i uvek - pisalo je u saopštenju, nakon čega je, još jednom istaknuto da Nezavisni sindikat policije nema veze sa saopštenjem koje je dao Gospić.

- Još jednom se u potpunosti ograđujemo od saopštenja koje je potpisao kolega Gospić Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (23)

Loading
Milan

30.12.2023 12:02

Šolakovi mediji samo šire laži i dezinformacije,treba ih zabraniti.

Andrija

30.12.2023 12:03

Svaka njihova laž treba da bude demantovana na ovaj način.

Andrija

30.12.2023 12:03

Svaka njihova laž treba da bude demantovana na ovaj način.

Lazar

30.12.2023 12:04

Dokle će više smišljati laži Šolakovci? Više objavljuju laži nego istinu.