MINISTAR GAŠIĆ OBIŠAO POLICIJSKU ISPOSTAVU U SUBOTICI: "Bezbednost građana je na prvom mestu" (FOTO)

Autor:

Hronika

11.12.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Gašić je i ovom prilikom istakao da je bezbednost građana na prvom mestu i da će odlučne akcije u suzbijanju iregularnih migrancija i krijumčarenja ljudi policija sprovoditi sve dok ovaj bezbednosni problem ne bude rešen.

MINISTAR GAŠIĆ OBIŠAO POLICIJSKU ISPOSTAVU U SUBOTICI: "Bezbednost građana je na prvom mestu" (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas kompletno renoviran objekat Policijske ispostave u Subotici i tom prilikom poručio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u opremanje kako bi policijski službenici imali što bolje uslove za rad. 

- Modernizacijom i boljim uslovima za rad  u ovoj policijskoj  ispostavi u koju se ranije nije ulagalo, policijski službenici će svoje zadatke obavljati još efikasnije. Time će i bezbednost građana biti osigurana, dok će usluge koje im Ministarstvo unutrašnjih poslova pruža biti pravovremene i još bolje - rekao je ministar Gašić.

Ministar je tokom posete zajedno sa pomoćnikom direktora policije generalom Dejanom Lukovićem, razgovarao sa rukovodiocima PU Subotica i o situaciji u vezi sa iregularnim migrantima i pojačanim aktivnostima policije u suzbijanju krijumčarenja ljudi. 

Ministar Gašić je i ovom prilikom istakao da je bezbednost građana na prvom mestu i da će odlučne akcije u suzbijanju iregularnih migrancija i krijumčarenja ljudi  policija  sprovoditi sve dok ovaj bezbednosni problem ne bude rešen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading