STEFANU SU OTELI DVOJE DECE DOK SU ČEKALI VATROMET! Dva otmičara su ga napala i decu ubacila u dva automobila

Autor:

Svet

01.01.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečaci oteti iz restorana dok su čekali vatromet

STEFANU SU OTELI DVOJE DECE DOK SU ČEKALI VATROMET! Dva otmičara su ga napala i decu ubacila u dva automobila

Foto: Tanjug/Ap


U jednom restoranu u Danskoj, Stefan Hansel je sedeo sa svojom decom, Teodorom (10) i Klarom (13), očekujući početak vatrometa.

Međutim, njihov miran večernji izlazak prekinuli su dva otmičara koji su nasilno odveli decu i ubacili ih u dva automobila. Oba vozila su, kako je otkriveno, bila registrovana na nemačke tablice.


Potraga za otmičarima

Nakon ovog zastrašujućeg događaja, istražitelji su odmah krenuli u akciju potrage za otmičarima, dok su vlasti u Nemačkoj takođe obaveštene o situaciji, s obzirom na mogućnost da otmičari pokušaju da pređu granicu.

Ova brza reakcija nadležnih službi ukazuje na ozbiljnost situacije i odlučnost da se deca pronađu i bezbedno vrate svojoj porodici.


Otmica dece poznate vlasnice restorana

Nedugo nakon otmice, javnost je saznala da su Teodor i Klara deca poznate vlasnice restorana u Danskoj, koja je u vezi sa TV legendom Gerardom Delingom (64). Dodatni detalji o porodici i njihovim vezama sa javnim ličnostima dodatno su uznemirili javnost i pokrenuli lavinu medijskog interesovanja za ovaj slučaj.

Porodični odnosi i razvodi

Uz sve ovo, sa saznanjem da majka Kristina nema kontakt sa decom nakon razvoda od njihovog oca Stefana, ova otmica dobija još složeniju dimenziju. Porodični odnosi, razvodi i njihov uticaj na decu postaju deo javnog diskursa o ovom slučaju, dodajući dublje slojeve kompleksnosti već dramatičnoj situaciji.

Uz sve ove činjenice, nadamo se da će istražitelji brzo pronaći otetu decu i da će se ovaj slučaj završiti sa srećnim epilogom za njih i njihovu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading