BRESKVICA NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU NA TRGU! Armija fanova se zaletela ka njoj, pevačica ne zna šta ju je snašlo!

Autor:

Zabava

31.12.2023

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović Breskvica je okupila armiju fanova, pa pokazala kakav je profesionalac.

BRESKVICA NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU NA TRGU! Armija fanova se zaletela ka njoj, pevačica ne zna šta ju je snašlo!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Večeras, na Trgu Republike u Beogradu, očekuje nas spektakularan doček Nove godine uz nastupe poznatih pevačica. Pored već najavljenih Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica, publiku će zabavljati i Milica Todorović i Sandra Afrika.

Svi prisutni će imati priliku da vide Breskvicu u potpuno novom svetlu, budući da je odabrala glamurozno izdanje za ovu posebnu priliku. U dugačkoj bež haljini ukrašenoj kristalima, sa šlicem do kuka i upotpunjenoj perjem, Breskvica će zasigurno privući pažnju svojim jedinstvenim stajlingom. Visoki rep koji je odabrala za ovu priliku doprineće njenoj sofisticiranosti i eleganciji.

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Breskvica

 

Breskvicu je odmah sačekala armija fanova, koji su prilazili da se fotografišu, a mlada pevačica se potrudila da ispoštuje sve, te nije skidala osmeh sa lica, a najavila je pravi spektakl.

U nedavnom video snimku koji je privukao pažnju javnosti, mogli smo videti Breskvicu u nežnom trenutku ljubavi sa svojim partnerom na aerodromu. Ovaj intimni trenutak je pokazao drugu stranu popularne pevačice i izazvao simpatije kod mnogih njenih fanova.

Uz muzički repertoar koji će sigurno obuhvatiti najveće hitove ovih izvođača, doček Nove godine na Trgu Republike obećava nezaboravnu zabavu za sve posetioce. Svi prisutni će imati priliku da uživaju u raznolikim nastupima i dočekaju Novu godinu u sjajnoj atmosferi koju će stvoriti ove talentovane pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading