HRVATI NEMAJU OBRAZA! Komšije LIKUJU zbog SRAMNOG propusta o Novaku! Evo kako komentarišu GREŠKU Eurosporta!

Autor:

Sport

31.12.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata TV stanica napravila neverovatan kiks.

HRVATI NEMAJU OBRAZA! Komšije LIKUJU zbog SRAMNOG propusta o Novaku! Evo kako komentarišu GREŠKU Eurosporta!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković nalazi se sa selekcijom Srbije na Junajted kupu u Pertu.

Nole je tokom dana doneo pobedu "orlovima" u tandemu sa Olgom Danilovićem protiv Kine (2:1), ali je u najavi ovog meča poznata TV stanica "Eurosport" napravila kardinalnu grešku.

Naime, oni su u videu koji najavljuje Junajted kup, Novaka Đokovića proglasili Hrvatom.

Novak Đoković i saigrači iz Hrvatske pripremaju se... - pisalo je u snimku Eurosporta, što je bio nezapamćeni propust, s obzirom da je velika sramota ne znati iz koje države dolazi jedan od najboljih sportista svih vremena i aktuelni vladar ATP liste.

Kako to obično biva, ova greška je dočekana sa oduševljenjem u Hrvatskoj, jer ko ne bi želeo da ga povezuju sa velikim Novakom? Brojni mediji su preneli ovaj gaf, ističući u prvi plan reakcije iz Srbije.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Tako, na primer, "Slobodna Dalmacija" navodi u svom tekstu da se u medijima u našoj zemlji pisalo o "ogromnoj sramoti poznate televizije", "skandalu u Australiji kakav se ne pamti", uz nadnaslov "Komšije na aparatima".

Ništa drugačije nije bilo ni na ostalim portalima i novinama: "Eurosport prekrstio Đokovića u Hrvata, Srbi potpuno "podivljali", navodi portal 24sata, dok "Indeks" piše "Eurosport proglasio Đokovića Hrvatom. Srbi van sebe".

Evidentno je da su komšije jedva dočekale neki ovakav propust, kako bi mogle da likuju, ali veoma brzo će se vratiti u "mišju rupu" ako Novak Đoković stigne do nove 11. titule na Australijan openu i tako pomeri lični rekord u Melburnu.

Podsetimo, Nole je prvi grend slem u godini osvajao rekordnih 10 puta, a početkom 2023. je u finalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa i podigao prvi od tri Grend slema u tek završenoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading