SKANDALČINA NEVIĐENIH RAZMERA: Jedna od najpoznatijih svetskih televizija tvrdi da je Novak Đoković HRVAT!

Autor: P. Z.

Sport

30.12.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno izveštavanje iz Perta.

SKANDALČINA NEVIĐENIH RAZMERA: Jedna od najpoznatijih svetskih televizija tvrdi da je Novak Đoković HRVAT!

Foto: Tanjug/AP

Teniska reprezentacija Srbije u nedelju, 31. decembra, započinje takmičenje na Junajted kupu, a prvi rival našoj selekciji biće Kina.

Novak Đoković i Žižen Žang će odmeriti snage od 10 sati po srednjeevropskom vremenu, a kada se njihov meč završi, na teren RAC arene izaći će Olga Danilović i Kinven Ženg. Posle toga, biće odigran i mešoviti dubl.

I dok čitav svet sa nestrpljenjem čeka da vidi Noleta na terenu, jedna od najpoznatijih sportskih televizija na svetu, "Eurosport", napravila je kardinalnu grešku prilikom izveštavanja iz Perta.

Naime, pomenuta televizija je fotografiju na kojoj se vide Novak Đoković, Olga Danilović, Viktor Troicki i Hamad Međedović potpisala na skandalozan način.

- Novak Đoković i njegovi hrvatski saigrači se pripremaju za Junajted kup - navodi "Eurosport".

Inače, osim Srbije i Kine, u E grupi na Junajted kupu nalazi se i reprezentacija Češke, koja je prvog dana takmičenja poražena od Kine.

Junajted kup

Pravila turnira su takva da će mesto u četvrtfinalu obezbediti pobednik svake grupe, kao i dve najbolje drugoplasirane, ali po zanimljivom ključu. S obzirom na to da se po tri grupe igraju u Sidneju i Pertu, u nokaut fazi će se naći po jedna najbolja drugoplasirana ekipa iz oba grada.

Pošto je žreb za četvrtfinale već poznat, ukoliko Srbija bude prva u grupi, za polufinale će se boriti sa pobednikom C grupe, u kojoj se nalaze Velika Britanija, Australija i SAD. Sa druge strane, ako se desi da Srbija dalje prođe kao najbolja drugoplasirana reprezentacija iz Perta, u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika A grupe, u kojoj se nalaze Španija, Brazil i Poljska.

Podsetimo, ovogodišnje izdanje Junajted kupa je tek drugo ikada, a prošle sezone je titulu odnela reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država, koja je u finalu nadigrala selekciju Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading