EVO KO PEVA ZA DOČEK ISPRED SKUPŠTINE: Ove TRI MEGA ZVEZDE će Beograđane uvesti u NOVU 2024. GODINU!

Autor: P. R.

Zabava

22.12.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se spektakl za najluđu noć u Beogradu!

EVO KO PEVA ZA DOČEK ISPRED SKUPŠTINE: Ove TRI MEGA ZVEZDE će Beograđane uvesti u NOVU 2024. GODINU!

Foto: ST/Nikola Mutić, Shutterstock

Kako se bliži kraj godine, gradovi širom Srbije se pripremaju za spektakularne novogodišnje proslave. U Beogradu, na platou ispred Narodne skupštine Republike Srbije, i ove godine će se održati veliki muzički spektakl na kojem će, kako Republika saznaje, nastupiti popularne pevačice Milica Todorović, Sandra AfrikaAnđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica.

Inače, naša saznanja potvrdila je i Sandra, koja je se oglasila na društvenoj mreži Instagram i pozvala sve svoje fanove da joj se pridruže u najluđoj noći.

- Dragi moji, konačno mogu da najavim doček Nove godine. Družimo se u Beogradu na Trgu ispred Skupštine. Pozivam vas da dođete da se odlično provedemo i zajedno dočekamo 2024. - napisala je Afrika u okviru svoje objave.

Inače, i Sava promenada će takođe biti epicentar zabave u Beogradu, gde će se pobrinuti za nezaboravan provod uz muziku Sara Jo, popularni ženski bend Frajle i virtuoz Dejan Petrović. Njihovi nastupi garantuju raznolik repertoar i vrhunsku zabavu za sve posetioce.

Osim Beograda, i drugi gradovi širom Srbije pripremaju se za nezaboravne doček 2024. godine. Mnogi će imati priliku da uživaju u nastupima poznatih muzičara kao što su Aca Lukas, Viki Miljković, Peđa Jovanović, Partibrejkersi, Miroslav Ilić, Mitar Mirić, Zorica Brunclik, Riblja čorba, Džejla Ramović i "YU grupa".

Podsećanja radi, Grad Beograd već godinama unazad organizuje spektakularne dočeke Nove godine ispred Narodne skupštine Republike Srbije, na kojima su neretko pevale velike zvezde poput Jelene Karleuše, Svetlane Cece Ražnatović, Marija Šerifović, Aca Lukas, Haris Džinović i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading