PROFESOR SA KOSOVA PRONAĐEN MRTAV: Na samo 300 metara od njegovog tela nađen automobil!

Autor:

Hronika

22.12.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu gde je pronađeno beživotno telo Jovanovića trenutno se nalaze vozila Hitne pomoći, a očekuje se dolazak policije.

PROFESOR SA KOSOVA PRONAĐEN MRTAV: Na samo 300 metara od njegovog tela nađen automobil!

Foto: shutterstock

Profesor srednje Medicinske škole u Ropotovu kod Kosovske Kamenice Ivica Jovanović (54) pronađen je mrtav danas nešto posle 16 sati, potvrdila je za Kosovo onlajn predsednica Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica Tanja Aksić, piše Kosovo online. 

Jovanović je nestao tokom jučerašnjeg dana, kada je oko 15 časova krenuo kod frizera. Pošto se nije vratio kući porodica je krenula u potragu za njim, a telefon mu je poslednji put bio dostupan oko 23 časa.

Danas je najpre u susednom selu pronađen njegov automobil. Ubrzo posle toga, nađeno je i njegovo beživotno telo.

- Upravo mi je javljeno da je pronađeno beživotno telo Ivice Jovanovića koji je nestao juče oko 15 sati. U potragu se danas nakon 24 sati uključila i Kosovska policija , a njegovo telo pronađeno je na 300 metara od mesta gde je pronađen njegov auto - rekla nam je Aksić i dodala da ne zna više detalja.

Na mestu gde je pronađeno beživotno telo Jovanovića trenutno se nalaze vozila Hitne pomoći, a očekuje se dolazak policije.

Jovanović je prema rečima njegovih ukućana pošao kod frizera i kasnije se nije javljao na telefonske pozive. Njegov nestanak je prijavljen istog dana Kosovskoj policiji, ali im je rečeno da je potrebno da prođe 24 sata od nestanka kako bi se policija uključila u pretragu, što su i učinili danas sat vremena pre nego što je pronađeno beživotno telo.

Ivica Jovanović rođen je 1969. godine i bio je ugledni građanin Kosovske Kamenice i dugogodišnji profesor u srednoj Medicinskoj školi u Ropotovu. Više detalja o njegovoj smrti biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading