PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO U ŽELEZNIKU: Muškarac pao sa četvrtog sprata zgrade!

Autor:

Hronika

06.12.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro opširnije...

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO U ŽELEZNIKU: Muškarac pao sa četvrtog sprata zgrade!

Foto: shutterstock

U beogradskom naselju Železnik pronađeno je beživotno telo muške osobe (70).

Kako pišu portali, nesrećni muškarac pao je sa četvrtog sprata zgrade.

Policija je prostor ogradila žutom trakom.

Još uvek se ne zna pod kojim okolnostima je nesrećnik poginuo. Nakon policijskog uviđaja biće poznato više detalja o ovom slučaju.

Podsetimo, telo meštanina Aleksandrovca, Đ.D. (54), pronađeno je pre dva dana u selu Koznica, nedaleko od njegovog prebivališta.

Nesreća se dogodila u blizini traktora, a pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice su učestvovali u izvlačenju tela iz manje provalije.

Preliminarni izveštaj sugeriše da je Đ.D. možda bio usred saobraćajne nezgode, koja je dovela do tragičnog ishoda. Ipak, kako bi se utvrdio tačan uzrok tragedije, telo je poslato na obdukciju.

Policija će sprovesti detaljnu istragu kako bi se potvrdila tačnost informacija i pružila porodici tačna objašnjenja o okolnostima nesreće.

Osim ovog slučaja, samo dva dana ranije, telo muške osobe starosti oko 50 godina pronašla je patrola policije tzv. Kosova u akumulacionom jezeru Livoč iz koga se vodom snabdeva Gnjilane.

U policijskom saopštenju je navedeno da stoji sumnja da je stradali skočio u vodu i utopio se.

Policijske jedinice su u saradnji sa tužiocem započele istragu radi rasvetljavanja okolnosti slučaja, dok je telo nastradalog istog dana poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading