"STOLNJAKOM SAM POKRILA RUKU, DA NE VIDI UNUKA": Tužna ispovest supruge muškarca koji je danas pronađen mrtav u Mačvanskoj Mitrovici!

Autor:

Hronika

02.12.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teren je izašla i služba Hitne pomoći koja je samo mogla da konstatuje smrt, a na telu pokojnika bile su vidljive ozbiljne povrede.

"STOLNJAKOM SAM POKRILA RUKU, DA NE VIDI UNUKA": Tužna ispovest supruge muškarca koji je danas pronađen mrtav u Mačvanskoj Mitrovici!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva koje se dogodilo u Mačvanskoj Mitrovici.

Muškarca Ivana N. (78), za sada još uvek nepoznata osoba, usmrtila je najverovatnije oštrim predmetom.

Nesrećnog čoveka je beživotnog u dvorištu zatekla njegova supruga Zora oko 8 sati ujutru i odmah pozvala policiju.

- Prvo sam mislila da mu je pozlilo, da je pao i razbio glavu. Kad sam se približila, onda sam videla da je ruka otkinuta. Stolnjakom sam pokrila, da unuka ne vidi - rekla je njegova supruga Zora.

Na teren je izašla i služba Hitne pomoći koja je samo mogla da konstatuje smrt, a na telu pokojnika bile su vidljive ozbiljne povrede.

Kako je supruga potvrdila Tanjugu, u kući u kojoj su živeli ona i Ivan, nestao je novac, te ona sumnja na provalnike.

- Sa svima smo bili dobri, ne mogu da zamislim da smo imali nekog neprijatelja, da bi nam to uradio. Kad je već pokupio sav novac, trebalo je da ga ostavi živog, a ne da ga ubije - kaže Zora.

Ona ističe da nije čula nikakvo dozivanje u pomoć, jer se neposredno pre pronalaska supruga probudila.

Tragedija se odigrala u ulici Žarka Nikolića u blizini kanala Bogaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading