UNUKA KOJA JE PRONAŠLA ISKASAPLJENOG DEKU NE MOŽE DA DOĐE K SEBI! "Ona je srčani bolesnik, Bog neka joj je u pomoći" - otkriveni novi detalji, svi su u strahu dok je ubica na slobodi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica i dalje ne može da poveruje šta se dogodilo, a za porodicu koja je od ranog subotnjeg jutra zavijena u crno, kaže da su divni ljudi.

UNUKA KOJA JE PRONAŠLA ISKASAPLJENOG DEKU NE MOŽE DA DOĐE K SEBI! "Ona je srčani bolesnik, Bog neka joj je u pomoći" - otkriveni novi detalji, svi su u strahu dok je ubica na slobodi!

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

U jutarnjim časovima u Mačvanskoj Mitrovici došlo je do velike tragedije, kada je pronađen čovek koji je ubijen u porodičnoj kući gde je živeo.

Penzionera Ivana N. (78) pronašla je unuka i odmah pozvala policiju koji su zatekli stravičan prizor.

Za portal Republika.rs o ovom jezivom zločinu govorila je prva komšinica, koja kaže da i dalje ne može da poveruje šta se dogodilo.

- Sad sam prolazila pored kuće, policije je na sve strane. Čula sam da je ubijen i da ga je unuka pronašla mrtvog. Oni su divna porodica, ostala sam bez teksta  da se to dogodilo. Ivan je povučen čovek, imao je nadimak Gužvara, tako su ga svi znali, on je rodom iz Banovog Polja, nekad je imao krečanu i prodavao građevinski materijal, ali odavno se ne bavi time, povukao se iz svega, valjda zbog godina, i bolest stiže i sve. Ko zna da l je nekome nešto dugovao, ali svejedno, šta god da je ne mogu da poverujem da se to dogodilo, da l za neku crkavicu, za šta li je stradao, pitam se da li toliko malo vredi čovekov život. I Ivan i Zora su predivni ljudi, živeli su sami, a blizu tu u istom mestu živeo je i njegov sin sa ženom i decom. Kako je rekla žena, 

"Lepo živimo ja i moja Zora, živimo kao pravi penzioneri" prepričava njihova komšinica o danu kada je srela nesrećnog Ivana u komšiluku.

Kako kaže, čula je da je Ivan ubijen sekirom, a da ga je pronašla unuka.

- Ko zna kako je podnela to što je videla, ona je imala problema sa srcem, srčani bolesnik. Bog neka joj je u pomoći, verovatno ne može da dođe k sebi. Ona ima negde oko 26, 27 godina. Ivanov sin, Radiša, isto je na  njega, tih i povučen, jako dobri ljudi. Verujete mi da se plašim, ubicu još uvek nisu uhvatili, ko zna gde je taj, slobodno šeta, svi smo ovde u strahu za život, jer nema razloga da ubije ni komšiju - zaključila je komšinica.

Podsetimo, telo je pronađeno u ulici Žarka Nikolića na Bogazu, delu Mačvanske Mitrovice, a prema rečima meštana muškarac (78) je ubijen sekirom, a policijski službenici pronašli su jutros oko 8 sati masakrirano telo starijeg muškarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading