""NATERAO JE SINA DA NAPIŠE OPROŠTAJNO PISMO": Nepoznati detalji porodične tragedije u Kaluđerici!

Autor:

Hronika

02.12.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima meštana, mogući motiv sukoba mogao bi biti Nebojšina želja da natera sina da završi fakultet i postane samostalan.

""NATERAO JE SINA DA NAPIŠE OPROŠTAJNO PISMO": Nepoznati detalji porodične tragedije u Kaluđerici!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Meštani naselja Kaluđerica su juče bili svedoci stravičnog zločina kada je Nebojša C. ubio svog sina Ognjena C. pa potom presudio sebi. Ova tragedija je šokirala celu Srbiju, a komšije su izrazile nevericu i tugu zbog ovog nemilog događaja.

Meštani tvrde da su čuli da su otac i sin bili u lošim odnosima, iako nisu imali predstavu da su odnosi među njima bili zategnuti. Čak su isticali da su ih često viđali zajedno, čak i kada su išli do prodavnice koja im je bila blizu.

Jedan od detalja koji je izazvao pažnju jeste povreda Nebojšine ruke, koja je bila zavijena. Meštani su se sećali da su ga videli sa povređenom rukom, ali nisu znali šta se tačno dogodilo. Ovaj detalj postaje još zagonetniji u kontekstu tragičnog događaja.

Komšije su otkrile da su otac i sin živeli izolovano, bez mnogo kontakata sa spoljnim svetom. Takođe, nisu imali informacije o majci Ognjena i Nebojšine supruge, što dodatno budi sumnju u pozadinu ove porodične tragedije.

Prema rečima meštana, mogući motiv sukoba mogao bi biti Nebojšina želja da natera sina da završi fakultet i postane samostalan. Takođe, navodi se da je otac naterao sina da napiše oproštajno pismo pre nego što ga je ubio, što dodatno je šokiralo sve koji su poznavali ubijenog mladića.

- Čuli smo rođaka koji ih je našao da priča da su se stalno svađali. Nebojša je stalno kinjio sina, nije mogao više sam da se bori s njim pa je odlučio da ih ubije. Ne znamo da li je došlo do fizičkog sukoba i da li se Ognjen borio sa ubicom, to će utvrditi istraga, ali se priča da ga je otac naterao da prethodno napiše pismo - rekao je komšije ove male ulice u Kaluđerici gde je nedaleko odatle pre nekoliko godina bilo mafijaško ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading