POGREBNO ODNELO TELA SINA I OCA! Kaluđerica u šoku, nisu se razdvajali, a onda im je Nebojša presudio!

Autor:

Hronika

01.12.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša C. ubio je svog sina Ognjena, a onda izvršio samoubistvo.

POGREBNO ODNELO TELA SINA I OCA! Kaluđerica u šoku, nisu se razdvajali, a onda im je Nebojša presudio!

Foto: Republika

Danas je u Kaluđerici došlo do stravičnog zločina kada je Nebojša C. (62) ubio sina Ognjena C. (29), nakon čega je izvršio samoubistvo.

Na mestu tragedije je veliki broj policije, kao i forenzičari koji uzimaju otiske i tragove, a policija ispituje svedoke ili moguće članove porodice.

Pogrebno je stiglo na mesto zločina i tela oca i sina odvezla iz kuće.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

Kako nam poznanici ove porodice kažu, iznenađeni su svi ovim što se dogodilo, te da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do tragedije.

- Bili su podstanari, oko godinu dana žive tu. Svuda su išli zajedno i živeli su sami. Otac je star oko 55 godina, a sin oko 20-tak. Sin je nešto studirao, to sam u prolazu čuo. Nikada nisam video žensko da im dolazi, ali normalno su se javljali i nisu pokazivali nikakvo devijantno ponašanje. Oni su podstanari moje familije - rekao nam  je vlasnik susedne polovine kuće .

Republika

Foto: Republika

Otac ubio sina, pa presudio sebi

Takođe, iz okolnih kuća ne znaju ništa o njima, svi su ih viđali samo u prolazu. U lokalnoj prodavnici kažu  da su išli zajedno i u prodavnicu, skoro da se nisu razdvajali.

- Dolazili su da kupe hleb ružu, u sedam kupe hleb. Uveče su kupovali biter tonik i kiselu, to su uvek pili. Bili su normalni i smireni. Neko je tu odlepio u sekundi i napravio užas. Shvatio sam da sin studira, a otac je došao da radi ovde da on ne bi bio sam - kaze prodavac iz obližnjeg marketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading