OVO JE KUĆA U KOJOJ SE DOGODIO STRAVIČAN ZLOČIN! Otac ubio sina, pa izvršio samoubistvo! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.12.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaluđerica je danas nema, Nebojša C. poslao poruku bratu pa ubio sina i sebe.

OVO JE KUĆA U KOJOJ SE DOGODIO STRAVIČAN ZLOČIN! Otac ubio sina, pa izvršio samoubistvo! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Danas se u beogradskom naselju Kaluđerica dogodio stravičan zločin. Nebojša C. (62) usmrtio je sina Ognjena C. (29), a onda presudio i sebi.

Nebojša je najpre poslao poruku svom bratu od strica da dođe do njihove kuće i da će tamo zateći njihova tela, a iako je njegov brat odmah pozvao policiju koja je u samo 15 minuta stigla do kuće, nažalost, bilo je prekasno. 

Ekipa portala Republika bila je na mestu zločina, te je i videla kuću na sprat u kojoj su otac i sin živeli kao podstanari, kao i neuredno dvorište, kao da o njemu niko nije vodio računa. 

Forenzičari su uzimali tragove i otiske i sa kapije, a tela su poslata na obdukciju.

- Bili su podstanari, oko godinu dana žive tu. Svuda su išli zajedno i živeli su sami. Otac je star oko 55 godina, a sin oko 20-tak. Sin je nešto studirao, to sam u prolazu čuo. Nikada nisam video žensko da im dolazi, ali normalno su se javljali i nisu pokazivali nikakvo devijantno ponašanje. Oni su podstanari moje familije - rekao nam  je vlasnik susedne polovine kuće .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading