BIKOVIĆ I IVANA DONELI VAŽNU ODLUKU: Otkriveno gde će se poroditi Miloševa verenica? (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac uskoro postaje otac, a poslednje objava njegove verenice potegla je spekulacije oko porođaja koji se bliži!

BIKOVIĆ I IVANA DONELI VAŽNU ODLUKU: Otkriveno gde će se poroditi Miloševa verenica? (FOTO)

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić i Miloš Biković uskoro će postati roditelji, a očekuje se da će Ivana već za nedelju dve otići u bolnicu kako bi donela naslednika na svet. Dugo se spekulisalo o tome gde će se porođaj obaviti, u Beogradu ili Moskvi, ali poslednja fotografija na Ivaninom Instagramu možda najbolje svedoči o toj odluci.

U plavoj haljini od streča, Ivana je naglasila svoj stomak i time potvrdila da se porođaj približava. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste lokacija koju je označila iznad slike, jasno ukazujući na to da će porođaj biti u Moskvi.

Ivanina odluka da se fotografiše u Moskvi i označi tu lokaciju na Instagramu sugerisala je da će porođaj biti u ruskoj prestonici. S obzirom na to da je nakon šestog meseca trudnoće let avionom bio zabranjen, a putovanje bilo kojim drugim prevoznim sredstvom naporno, čini se da je Moskva bila logičan izbor za porođaj.

Ako se pretpostavka pokaže tačnom, radosna vest o rođenju Bikovićevog prvenca stići će iz jedne od prestižnih moskovskih bolnica. Ova odluka sigurno nosi poseban značaj za par, otvarajući put ka novim izazovima roditeljstva.

Podsećamo, Biković se oglasio čim se saznalo za trudnoć njegove verenice. 

Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - izjavio je Biković tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading