POČELO JE: Bikovićeva trudna verenica spremna, brine o svakom detalju! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Malić na društvenim mrežama pokazala kako se priprema za praznike!

POČELO JE: Bikovićeva trudna verenica spremna, brine o svakom detalju! (FOTO)

Foto: instagram.com/ivanamalic_

U vreme kada većina ljudi počinje da oseća prazničnu euforiju, glumac Miloš Biković provodi novembar radno, putujući Evropom sa ekipom glumaca i predstavljajući predstavu "Laž". Međutim, dok je on daleko od kuće, njegova izabranica Ivana Malić priprema se za praznike u njihovom domu u Srbiji. Na svom Instagram profilu, Ivana je podelila zimsku idilu koja već vlada u njihovom domu, pokazujući svoju radost dok kupuje novogodišnje ukrase. Fotografije svećica i kugli za jelku otkrivaju da se sprema za praznike i sve što dolazi.

Dok je Ivana u Srbiji, Miloš putuje sa ekipom glumaca i predstavlja predstavu "Laž" širom Evrope. Nedavno je boravio u Švajcarskoj, tačnije u Cirihu, gde je pokazao kako uživa u zimskim danima. Svoje trenutke radosti i opuštanja delio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, prikazujući da uspeva da nađe vreme za uživanje i van poslovnih obaveza.

Pored praznične pripreme, Ivana se priprema i za dolazak bebe, budući da je termin za porođaj veoma blizu. Ovo je sigurno uzbuđujući period za oboje, dok se pripremaju za novu ulogu roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading