KUPIO TROŠNU KUĆU BLIZU MANASTIRA JOVANJA: Poznati glumac vredno radi na svom novom imanju: Sad sam bliži BRATU MONAHU!

Autor:

Zabava

09.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni glumac sa porodicom uživca u svojoj oazi mira.

KUPIO TROŠNU KUĆU BLIZU MANASTIRA JOVANJA: Poznati glumac vredno radi na svom novom imanju: Sad sam bliži BRATU MONAHU!

Foto: RTS

Miloš Biković, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije na ovim prostorima, nedavno je oduševio javnost pokazavši svoje imanje u blizini manastira Jovanja. 

Republika

Foto: RTS

Miloš Biković

Naime, Miloš je poznat kao veliki ljubitelj prirode i mira, te ne čudi što je pre nekoliko godina odlučio da kupi kuću na selu, udaljenu 40 km od manastira Jovanja u kojem služi njegov brat. Kako je sam istakao, ovo imanje je postalo njegova oaza mira i mesto gde može da se odmori i približi se svojoj porodici, a sada je pokazao kako imanje izgleda.

Republika

Foto: RTS

Miloš Biković na svom imanju blizu manastira Jovanja

Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: "O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena", a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno - rekao je Miloš u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Republika

Foto: RTS

Miloš Biković nova kuća

Na fotografijama koje je podelio sa javnošću, može se videti da je Biković napravio pravu malu oazu, sa prelepim dvorištem i modernom kućom.

Republika

Foto: RTS

Miloš Biković na novom imanju

Ova vikendica će od sada biti Milošev kutak za odmor i relaksaciju, mesto gde će provoditi svaki slobodan trenutak. Sigurno je da će sa dolaskom proleća, ovo imanje biti još lepše i još češće posećivano od strane glumčeve porodice i prijatelja.

Republika

Foto: Dragan Kadić, Pixabay.com

Miloš Biković i Ivana Malic

Podsećamo da je Miloš osvojio srca publike u Srbiji i Rusiji, gde je snimio nekoliko filmova i serija, nedavno se i verio sa svojom dugogodišnjom devojkom Ivanom Malić. Uskoro će postati i otac, što je za njega velika radost i sreća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading