BIKOVIĆEVA DEVOJKA POZIRALA SA STOMAKOM DO ZUBA: Ivana broji sitno do porođaja, pogledajte kako izgleda u osmom mesecu trudnoće! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Malić, objavila je fotografiju iz svog doma u poodmakloj trudnoći.

BIKOVIĆEVA DEVOJKA POZIRALA SA STOMAKOM DO ZUBA: Ivana broji sitno do porođaja, pogledajte kako izgleda u osmom mesecu trudnoće! (FOTO)

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić partnerka popularnog glumca Miloša Bikovića, iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije iz svog doma u poodmakloj trudnoći. Par uskoro očekuje dolazak malog naslednika, a Ivana je odlučila da pokaže svoj prelepi trudnički stomak.

Na fotografiji, koju je objavila na svom Instagram profilu, Ivana pozira u bež haljini i kardiganu istih tonova, dok je svoju kosu svezala. Očigledno je da trudnoća čini Ivani još lepšom, a njeni pratioci nisu mogli da sakriju oduševljenje njenim izgledom.

Raste - napisala je Ivana na novoj fotografji koju je podelila na svom storiju.

Republika

Foto: instagram.com

Ivana Malić pokazala trudnički stomak

Podsetimo, budući roditelji najlepšu su vest mesecima krili, a kako je Ivana u poodmakloj trudnoći i stomačić se uveliko nazire odlučili su da ipak sreću podele sa svetom.  U nedavnoj objavi na svom profilu, Biković je istakao da je ovo verovatno najvažniji trenutak u njihovim životima i zamolio medije i novinare da poštuju njihovu odluku i integritet njihovog privatnog života.

Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je nedavno glumac na svom profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading