PRVA SLIKA BIKOVIĆEVE TRUDNE DEVOJKE: Evo kako lepa Ivana izgleda u sedmom mesecu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.10.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako Ivana Malić izgleda u sedmom mesecu trudnoće, fotografija sve ostavila bez teksta!

PRVA SLIKA BIKOVIĆEVE TRUDNE DEVOJKE: Evo kako lepa Ivana izgleda u sedmom mesecu (FOTO)

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Vest da će naš popularni glumac Miloš Biković uskoro prvi put postati otac, te da je njegova izabranica Ivana Malić u drugom stanju, odjeknula je u domaćoj javnosti poput bombe, a lepa pravnica je sada po prvi put objavila fotografiju sa stomakom.

Naime, Malićeva je na društvenoj mreži Instagram pokazala svojim pratiocima i celokupnoj javnosti kako izgleda u podmakloj trudnoći, pozirajući u beloj haljini i teksas jaknici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Poznato je da Ivana i te kako vodi računa o svojoj liniji i zdravoj ishrani, te ne čudi što na objavljenim fotografijama Bikovićeva izabranica izgleda kao milion dolara čak i u drugom stanju.

Podsećanja radi, o privatnom životu Miloša Bikovića neprestano se piše, pogotovu otkad je stupio u emotivni odnos sa pravnicom Ivanom Malić. Prošle godine povela se priča da će se par uskoro venčati, do čega nije došlo, ali, kako pišu mediji, par uživa u zajedničkom životu.

Inače, Biković je svoju izabranicu prvi put je predstavio javnosti na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" 2021. godine, kada su prvi put zajedno prošetali crvenim tepihom, a od tog trenutka, par neretko putuje na egzotične destinacije, kad god im to glumčev posao dozvoljava.

Poznati glumac se, inače, povodom trudnoće svoje izabranice oglasio na društvenoj mreži Instagram, te istakao da su oboje presrećni što će se uskoro ostaviri i u najlepšoj životnoj ulozi.

Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je Biković na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Miloš Biković i Ivana Malić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading